De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
15 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heb mijn wimpers hier laten doen bij Lashes by Cece. Fijne salon en lieve dame die de tijd neemt om goede kwaliteit te leveren. Zeker een aanrader!
Altijd zooo blij met mijn wimpers nadat ik bij Celine ben geweest! Er wordt zo zorgvuldig gewerkt en de eigenaresse heeft zoveel geduld en is superlief. Mijn wimpers blijven 4 weken zitten. Een zekere aanrader, nooit meer een ander voor mij!
Professioneel, kwalitatief en zeer klantvriendelijk! Wimpers worden heel secuur gezet en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Daarnaast laatst Celine je heel erg op je gemak voelen en kan je lang genieten van een prachtig resultaat!
Ik heb Lashesbycece geprobeerd omdat veel mensen in mijn omgeving dit mij aanbevolen. De salon is erg netjes en schoon, de eigenaresse doet erg veel moeite om het schoon te houden en werkt erg hygiënisch. Dit is voor mij een pré, vooral in deze tijd.
Mooie salon met een leuke sfeer. Eigenaresse is super lief en ik ben zeer tevreden met mijn wimpers. Altijd als ik hier kom ga ik helemaal tevreden de deur uit! Lashesbycece? Ik zeg doen!