Lashtastic Schoonheidssalon

5,0
79 reviews
Molenstraat 15A, Veldhoven, 5502AP
Open Morgen: 10:00 - 14:00

Reviews

5,0
79 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Sabien, je bent gewoon een topper! Altijd even vriendelijk en ik ben altijd even blij dat je me weer netjes hebt gemaakt, vakvrouw!
Vriendelijk, verzorgend,deur werd al open gedaan, dekentje. Heel prettig.
Voor de eerste keer geweest en voelde meteen vertrouwd. Erg goede behandeling, zou haar zeker aanraden bij vrienden!
Heeeel tevreden! Sabien is gezellig, nauwkeurig, heel lief en een echte professional. Superblij met het resultaat.
Hele lieve meid staat altijd voor je klaar, goed en nauwkeurig werken. Ik ga altijd blij de deur uit bij Sabien! Echt een aanrader
Toon meer reviews...

Over

Lashtastic Schoonheidssalon
Molenstraat 15A
5502AP Veldhoven

Bij Lashtastic wordt je bij binnenkomst met liefde en plezier verwelkomd en zal er naar jouw wensen geluisterd worden, hierbij krijg je professioneel advies om er voor te zorgen dat je altijd met een lach de salon zal verlaten.

Het team: Sabien is de trotse eigenaresse van Lashtastic Schoonheidssalon.

Lashtastic is in 2018 opgericht en is sindsdien een van de meest bezochte wimpersalon van deze regio. Direct na haar opleiding tot schoonheidsspecialiste is ze gaan werken in een schoonheidssalon, gespecialiseerd in acné behandelingen. Na 2 jaar te hebben gewerkt in deze salon (en dus veel ervaring te hebben opgedaan) was het voor haar tijd voor een nieuw hoofdstuk. Een eigen salon beginnen was een droom die toen uit kwam.

Gespecialiseerd in: Lashtastic is gespecialiseerd in wimper en wenkbrauw behandelingen zoals wimperextensions, wimperlifting, verven en shapen van wenkbrauwen.

Merken en producten: Bij Lashtastic werken ze met meerdere producten zoals Blink en Lash Extend voor wimperextensions, Elleebana voor wimperlifting, Dyotics voor hennabrows en Lycon voor het shapen van wenkbrauwen en harsen van het gelaat/lichaam.

MaMaandag
11:0016:00
DiDinsdag
11:0020:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
11:0020:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
10:0014:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Lashtastic Schoonheidssalon

Lashtastic Schoonheidssalon is geopend maandag van 11:00 tot 16:00, dinsdag, donderdag van 11:00 tot 20:00, woensdag van 09:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 14:00. De salon is gesloten vrijdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Lashtastic Schoonheidssalon zijn: Nagelversteviging, Gellak manicure en Gellak pedicure
De populairste behandeling, Nagelversteviging, heeft een gemiddelde prijs van € 38,55.
Bij Lashtastic Schoonheidssalon kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt