Lashtastic Schoonheidssalon

5,0
45 reviews
Molenstraat 15A, Veldhoven, 5502AP
Morgen open: 11:00 - 16:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

5,0
45 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Very nice and cozy saloon, awesome kimd and smiley girl. I am happy with my hails. Highly recommend to everyone the saloon
Prachtige salon, zeer deskundige Sabien, lieve meid en een prachtige knuffel, Rosie! Ik ben meer dan tevreden, tot over 2 weken!
Met uitstekende perfectie harst Sabine mijn benen ondertussen kan ik nog lekker knuffelen met Rosie 🐶
Zo blij met mijn wimpers, iedere keer dat ik bij Sabien geweest ben!! Topper! :)
Eerste keer bij Sabien geweest, echt top! Mooi salon, gezellig en heel erg blij met mijn wenkbrauwen. Ik kom zeker vaker!
Toon meer reviews...

Over

Lashtastic Schoonheidssalon
Molenstraat 15A
5502AP Veldhoven

Bij Lashtastic wordt je bij binnenkomst met liefde en plezier verwelkomd en zal er naar jouw wensen geluisterd worden, hierbij krijg je professioneel advies om er voor te zorgen dat je altijd met een lach de salon zal verlaten.

Het team: Sabien is de trotse eigenaresse van Lashtastic Schoonheidssalon.

Lashtastic is in 2018 opgericht en is sindsdien een van de meest bezochte wimpersalon van deze regio. Direct na haar opleiding tot schoonheidsspecialiste is ze gaan werken in een schoonheidssalon, gespecialiseerd in acné behandelingen. Na 2 jaar te hebben gewerkt in deze salon (en dus veel ervaring te hebben opgedaan) was het voor haar tijd voor een nieuw hoofdstuk. Een eigen salon beginnen was een droom die toen uit kwam.

Gespecialiseerd in: Lashtastic is gespecialiseerd in wimper en wenkbrauw behandelingen zoals wimperextensions, wimperlifting, verven en shapen van wenkbrauwen.

Merken en producten: Bij Lashtastic werken ze met meerdere producten zoals Blink en Lash Extend voor wimperextensions, Elleebana voor wimperlifting, Dyotics voor hennabrows en Lycon voor het shapen van wenkbrauwen en harsen van het gelaat/lichaam.

MaMaandag
11:0016:00
DiDinsdag
11:0020:00
WoWoensdag
08:0017:00
DoDonderdag
11:0020:00
VrVrijdag
09:0021:30
ZaZaterdag
10:0014:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt