Lavana Holistic

4,9
11 reviews
Larenseweg 37, Hilversum
Dinsdag open: 10:00 - 20:00
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
11 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik kwam bij Kaylee met hetgeen of een anti stress massage een goed idee was voor mij. Zij antwoorden hier op zeker weten. En daar had ze gelijk in na deze eerste behandeling voel ik me al een ander mens. Kaylee begrijpt en ziet mensen, ze weet altijd wat het beste past bij de persoon die voor haar staat. Kaylee dankjewel!
Het voelt als thuiskomen in jezelf. Dat is voor mij echt het fijnste gevoel wat je me meegeeft tijdens een sessie bij jou. De liefde, aandacht en verbondenheid die je me doorgeeft tijdens de massage is magisch. Maar vrouw je straalt het ook echt uit. Ik gun iedereen een moment van thuiskomen in je lijf, de verbondenheid en het echt zien van wie je in persoon bent is het allermooiste. Dankjewel lieve Kaylee! Het is enorm waardevol. 🤍
Enorm genoten! En wat ben je lief! Zo persoonlijk en sterk.
Altijd weer thuis komen.
Een behandeling bij Kaylee voelt voor mij als thuiskomen in jezelf. De rust en onspanning die ik ervaar tijdens de behandeling hebben zijn nawerking in de dagen daarna. Kaylee is, naast dat zij fysiek bezig is, energetisch bezig en dat voel je in haar aanrakingen die zacht en intuïtief zijn. Al met al is de behandeling een hele ervaring en echt een cadeautje aan jezelf.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Kaylee
Schoonheidsspecialiste en Masseuse
4.8
6 reviews

Over

Lavana ‘The Garden of Happiness’ is een holistische schoonheidssalon waar gezicht-en lichaamsbehandelingen centraal staan. Wij werken met Lakshmi, deze producten zijn bio-ecologisch gecertificeerd en is geschikt voor de meest gevoelige huiden. Innerlijk welzijn en huidverbetering is de kracht hierachter. In elk Lakshmi product zitten essentiële oliën en edelsteenbestanddelen verwerkt. Zowel essentiële oliën als edelstenen hebben een diepgaande werking op onze diepere energielagen. De verfijnde texturen versmelten met onze huid en creëren een heerlijk gevoel van lichtheid en rust. Elke behandeling is een onvergetelijke ervaring die je fysieke, mentale en emotionele evenwicht herstelt. Kaylee is warm, liefdevol, doortastend, grote emotionaliteit, goed inzicht, wilskracht en drijvende energie en heeft helende handen. Zou niet zonder geuren en kleuren kunnen in haar leven en vind innerlijke welzijn belangrijk. Kaylee is iemand die zich blijft ontwikkelen in het vakgebied om zo holistische energetische behandelingen te kunnen geven. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is om te ontspannen en dat is ook haar drijfveer.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
Alleen vrouwen
Alleen mannen
Kindvriendelijk
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Biologische producten
Internet
Gratis wifi

Over

Lavana Holistic
Larenseweg 37
Hilversum

Lavana Holistic in Hilversum staat bekend om het geven van persoonlijke aandacht. Je komt terecht in een fijne omgeving waar er naar jouw wensen worden geluisterd. Laat je verwennen!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Treinstation Hilversum op loopafstand

Het Team:
Eigenaresse Kaylee is begonnen met haar salon in augustus 2021 en ze heeft inmiddels 10 jaar ervaring in haar vak als schoonheidsspecialiste.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Speciaal vanwege het holistische werk.
  • Gespecialiseerd in: Holistische schoonheidsbehandelingen.
  • Merken en producten: Lakshmi.
  • De extra’s: Er is betaalde parkeergelegenheid in de omgeving.
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Lakshmi

Schoonheidssalons in de buurt