Lavi Sportmassage

Kaasmakersstraat 42, 3194DJ Rotterdam
4,6
23 reviews
Kaasmakersstraat 42, 3194DJ Rotterdam
Dalurenkorting

Reviews

4,6
23 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Prima eerste massage gehad door Vincent, klachten zijn aanzienlijk minder. En zal zeker dit op regelmatige basis blijven doen.
Ger
9 dagen geleden
wybe
2 maanden geleden
Lastvan mijn kuit tuidens het hardlopen. Gezocht op internet em kwam al snel bij Lavi uit. Vincent heeft mijn klacht eerst aangehoort. Hij heeft mijn kuit gemasseerd en eigenlijk gewoon mijn klacht verholpen. Liep nog wel een beetje moeizaam na de behandeling en de dag daarna, ging het al iets beter. De 2de dag gaan hardlopen en de klacht helemaal weg. Zo blij, thx Vincent, je was mijn redder in nood😜. Je weet hoe dwars hardlopers kunnen zijn, maar je advies aangehouden en de spier goed en rustig warmgedribbeld. Nu een aantal uur na het evenement, nergens last meer van.
Francine
2 maanden geleden
wybe
3 maanden geleden
Ik had last van mijn onderrug, al een paar weken. Vincent pakte het stevig doch zorgvuldig aan. Toen ik van de tafel stapte had ik nog meer pijn, maar dat was normaal zei hij. De dag erop was de pijn in mijn onderrug volledig verdwenen.
Ron Frans
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Lavi Sportmassage
Kaasmakersstraat 42
3194DJ Rotterdam

Bij Lavi Sportmassage gevestigd in Hoogvliet ben je bij Vincent in vakbekwame handen. Hij heeft zijn opleiding gevolgd bij ESPO. Dit instituut staat bekend om zijn kwalitatieve opleidingen gericht op verschillende soorten massages. Je kunt hier dan ook in een ongedwongen sfeer en met een goed ontvangst terecht voor een sport- of ontspanningsmassage. Vincent kijkt goed welke behandeling het beste bij je past en aan de hand hiervan stelt hij een behandelplan op.

Maandag
13:0022:00
Dinsdag
09:0019:45
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0019:45
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
08:0010:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt