Reviews

4,7
24 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Hayley
6 dagen geleden
Monique
één maand geleden
Ik kom al een aantal jaar bij LB lashes & browns voor permanente make-up. Ze zitten op een centrale plek binnen Eindhoven. De benadering is persoonlijk maar ook professioneel. Er wordt de tijd genomen om uitleg te geven, de juiste kleur te bepalen en er wordt geluisterd naar de wensen van de klant. De behandeling gebeurd hygiënisch. Kortom, ik ben zeer tevreden en blijf zeker terugkomen.
Eva van Vlokhoven
2 maanden geleden
Mooie locatie,mooi bedrijf en een dame die je behandeld die heel nauwkeurig werkt,het resultaat is telkens weer geweldig!
Froukje
2 maanden geleden
Het was voor mij de eerste keer dat ik wimperextentions nam maar ik ben er super blij mee! Heel professioneel en fijn dat ik kon aangeven hoe ik het precies wilde. Verder is de salon rustig en sfeervol en is het een prettige stoel om even stil in te moeten liggen. Kortom, super tevreden en blij met het resultaat dus mijn volgende afspraak is weer bij LB lashes & brows
Sophie
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

LB Lashes & Brows
Torenallee 267
5617BR Eindhoven

LB Lashes & Brows is gevestigd aan de Torenallee in Eindhoven. Omdat we er tegenwoordig tot in de puntjes verzorgd uit willen zien en gewone make-up daarbij niet altijd meer voldoet, heb je nu de mogelijkheid om permanente make-up te laten zetten. Je wenkbrauwen kunnen worden gecorrigeerd, je ogen geaccentueerd en je lippen krijgen meer volume. Daarnaast bespaart het je ontzettend veel tijd! Om het aanbod compleet te maken kun je bij deze salon ook wimperextensions laten zetten.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0019:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt