Reviews

4,3
57 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Gonda Dunselman
8 dagen geleden
Heeft met geduld en aandacht mijn zoontje van bijna 2 (dus geen brave 'stilzitter') perfect geknipt
Natalie Meijerink
12 dagen geleden
Anoniem
12 dagen geleden
Ik ben erg tevreden met deze kapsalon. Als altijdt, een goede service, een lekere kofie en een leuke conversatie. Echt een aanrader!
José Antonio Femenía
14 dagen geleden
Mijn haar is echt uitermate slecht geknipt en niet naar mijn wensen. Ik vroeg om laagjes en een klein stukje van de puntjes en mijn hele haar is echt 15 cm korter terwijl ik ongeveer 5 cm aangaf. Ook is het heel ongelijk aan een kant zitten er heel random van die korte plukken en de voorste twee lokken zijn ook ongelijk. Een ding is zeker ik kom niet meer terug.
m Joan
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

Le Beau Village Hairstudio
Dorpsstraat 98 b
Amstelveen

Het team van Beau Village Hairstudio heeft jarenlange ervaring in Nederland en in het buitenland. Deze toppers geven je graag persoonlijke aandacht en advies om jou er nog beter uit laten zien! We leven in een hectische wereld waarin weinig aandacht is voor goede service. Deze goede en persoonlijke service geven ze bij Beau Village Hairstudio. Het moto is niet voor niets: "de wens van onze klant zodanig vervullen totdat men tevreden de deur uitloopt.” De salon is in het oude dorp van Amstelveen gevestigd en het team werkt alleen met eco-producten van het merk O’right Natural & Pure.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt