Le Oriental Wellness Center

Nachtegaalstraat 17, Utrecht. Onderdeel van Le Oriental Wellness Center.
3,8
352 reviews
Nachtegaalstraat 17, Utrecht. Onderdeel van Le Oriental Wellness Center.

Alle behandelingen

Reviews

3,8
352 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Jozien
één dag geleden
Nagels worden heel goed gelakt, prima service.
Anoniem
2 dagen geleden
Precies wat ik verwachtte
Anoniem
3 dagen geleden
got there 10 min before my appointment, the owner ask me to come back in 15 mind. My pedicure started half an hour after the fixed appointment. The owner is friendly and the pedicure was well done. The manicure was ok.
Anoniem
9 dagen geleden
Had nog nooit eerder een pedicure gedaan dus wist niet wat me te wachten stond en kan het ook niet vergelijken. Maar had er veel meer van verwacht. Ik vond voor de voet en been massage niks voorstellen, twee keer heen en weer en klaar was ze. Het bad wat een whirlpool zou zijn was gewoon een laagje water zonder bubbels. En je voeten zaten daar amper in omdat je ze op het bankje moest zetten als zij ze ging knippen etc. Ik moest zelf vragen of de massage stoel aan mocht. En dan de hygiëne... Ten eerste ziet de salon er smoezelig uit bij binnenkomst en als je meer op gaat letten zie je hoe vies alles is. Maar nog erger vond ik dat ze de materialen/instrumenten niet schoonmaakte en gewoon op mij gebruikte nadat ze ze bij de vrouw naast mij had gebruikt! Alleen de voet vijl werd even schoongeboend in het water van mijn voetenbad. En na de behandeling eenmaal thuis zag ik dat er nog steeds eelt zat en ze heeft mijn benen en voeten ook niet ingesmeerd met een crème of iets. Mijn huid was nog steeds super droog. Ik verwacht voor 30 euro geen wonderen maar wel gewoon de basis. Kortom, geen aanrader.
Robin
11 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Le Oriental Wellness Center
Nachtegaalstraat 17
Utrecht

Kom tot rust in oriëntaalse sferen bij Le Oriental Wellness Center aan de Nachtegaalstraat in Utrecht. Geniet van een ontspannende massage of laat je voeten verzorgen. Ook je handen geven ze hier de zorg en aandacht die ze verdienen. Wil je naast een ontspannende manicure ook mooie nagels? Dan kun je ervoor kiezen om kunstnagels te laten zetten. Je kunt hierbij kiezen uit een ruim assortiment Aziatische kunstnagels. Om je look compleet je maken kun je wimperextensions laten aanbrengen. Hiermee creëer je een prachtige oogopslag!

Maandag
12:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0016:30
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt