Le Salon Glawbeauty

4,6
130 reviews
Gouvernestraat 89, Rotterdam
Morgen open: 10:00 - 20:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Ons werk

Reviews

4,6
130 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne salon!
Perfect LVL-lift behandeling gehad Met alle zorg & netheid gedaan.
Great!
In 2 woorden Top en Professioneel :-)
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Gwendolyn
Beauty concept ontwikkelaar & International educator
4.8
60 reviews

Over

Gwendolyn is een gedreven zakenvrouw met een passie voor: Educatie en Beauty. Ruim 15 jaar ervaring als Master Educator in wimperstyling, wenkbrauwstyling en Nagelstyling. Met onder andere de merken: CND™, Young Nails, Godefroy, Nuskin, Nouveau en HD Brows, Nouveau Lashes en Blink lashes, Nail it products en Kinetics

Behandelingen

Haar
Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Gwendolyn

Deskundig5
Saskia
Huidtherapeut gespecialiseerd in de donkere huid

Over

OVER MEZELF Mijn naam is Saskia Pinas, 43 jaar en moeder van een tienerzoon. Zoals ik al eerder aangaf ben ik huidtherapeut en schoonheidsspecialist. Na 2 jaar de HBO- verpleegkunde opleiding aan de Hogeschool Rotterdam te hebben gevolgd. Ging ik opzoek naar een andere uitdaging binnen de gezondheidszorg. Dit deel van de gezondheidszorg was niet voor mij weggelegd. De uitdaging vond ik in het grootste orgaan van de mens de huid. Ik heb altijd in de zorg willen werken, maar dan wel als eigen baas. Het lonken naar de wereld van ondernemerschap zat er blijkbaar al vroeg in, maar het besef kwam pas na de middelbare school. Ik koos beroepen waar ik kon werken met de huid een beroep, waar je de tijd en aandacht hebt om aan je cliënt te besteden, naar zijn of haar verhaal kunt luisteren. Handelen vanuit het oogpunt van de cliënt. Sluit beter aan bij mijn manier van werken en persoonlijkheid. Geen hijgende en zeurende werkgever of manager in mijn nek. Theorie en praktijk meteen in de praktijk kunnen toepassen, dat is meer mijn ding. Ik ben een denker, soms een beetje teveel, maar ook een doener. Werken met producten en apparatuur, die niet alleen voor cliënten met een lichte ingezet kunnen worden. Maar ook voor cliënten met een donkere huid.

Behandelingen

Lichaam
Gezicht

Portfolio

Jan
Vitaliteit coach

Over

Als resultaatgerichte nieuwe(tijds)manager en teamleider, geef ik leiding op basis van beproefde methodieken waarbij intuïtie en gelijkwaardigheid een belangrijke rol spelen. Op deze manier motiveer en stimuleer ik individuen en teams tot het behalen van topprestaties. Zowel profit- als non profit. Doen waar je goed in bent en werken vanuit passie en talent maakt dat er een sfeer ontstaat waar op basis van eigen verantwoordelijkheid wordt (samen) gewerkt. Daarnaast geef ik individuele coaching aan professionals en particulieren op gebied van vitaliteit zowel mentaal als fysiek en gezond ouder worden. Ik maak tijdens consult afspraken gebruik van de Biophotonic Scanner. De Biophotonic scanner wordt wereldwijd ingezet om vast te stellen hoe het is gesteld met het weerstandsniveau Deze niet invasieve methode van meten (zonder afname van bloed of urine) is 100% veilig en zeer accuraat. De scanner is gebaseerd op de Raman-spectografie, een Nobelprijs winnende technologie. De duur van de handscan is 25 seconden. De uitslag van de scan geeft een duidelijk beeld over het aantal waarneembare antioxidanten in het lichaam. Het hoofddoel van antioxidanten is het beschermen van ons DNA. De "tegenover liggende partij" zijn de vrije radicalen. Radicalen krijgen we binnen door ongezonde voeding, roken, overmatige alcohol, luchtverontreiniging etc.. Ook stress speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van radicalen. Het spreekt voor zich dat het aantal anti-oxidanten hoger moet zijn dan het aantal radicalen. Is dat niet het geval dan is de kans op: Laag energie niveau, zowel fysiek als mentaal Kans op suikerziekte (diabetes 2 is voeding gerelateerd) Slecht slapen Slechte concentratie Huid gerelateerde problemen Gewrichtsklachten Vatbaar voor griep en verkoudheid Ook het ontstaan van kanker wordt inmiddels in vele gevallen gelinkt aan een te laag antioxidanten niveau. De Biophotonic scanner speelt dus een belangrijke rol in het terugdringen van ziektemverzuim. Wanneer de score te wensen overlaat dan is er een mogelijkheid om dit te herstellen middels een 100% natuurlijk voedingssupplement. De meest supplementen die te verkrijgen zijn bevatten chemische bestanddelen. Dat is ook de reden dat een te hoge dosering schadelijk kan zijn en het uiteindelijke resultaat onvoldoende is. Dit wordt weer mede veroorzaakt door het feit dat supplementen met een onjuiste dosering (compositie) niet tot op celniveau hun werk doen. Op het supplement wordt 100% garantie gegeven. Gaat de score niet omhoog naar een acceptabel niveau dan is er sprake van geld terug garantie. Tussentijds wordt er nog eenmaal een tussenscan uitgevoerd om vast te stellen of het lichaam op de juiste manier reageert.

Behandelingen

Therapie en Mindfulness

Portfolio

Dayanara
Visagist en visagie docent

Behandelingen

Gezicht

Portfolio

Lotte
Wimper pro
4.8
17 reviews

Over

Lotte zit in het wedstrijdenteam van Nouveaulashes en is dus meer dan een wimperstyliste. Ze gaat tot het uiterste en zal de mooiste wimperset voor je plaatsen die mogelijk is!

Behandelingen

Nagels
Gezicht

Portfolio

Caitlin

Behandelingen

Nagels
Leonora

Behandelingen

Nagels

Over

Le Salon Glawbeauty
Gouvernestraat 89
Rotterdam

Aan de Gouvernerstraat in Rotterdam is schoonheidssalon Le Salon Glawbeauty gevestigd. Je kunt bij deze salon terecht voor diverse beautybehandelingen, waxen, wimperextensions, manicures en pedicures.

Eigenaresse Gwendolyn heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak en heeft veel verschillende opleidingen gevolgd. Er wordt hier gewerkt met merken zoals CND, Nouveau Lashes en Nuskin. Je bent hier dus in goede handen als het gaat om kwaliteit en professionaliteit. In deze salon zijn ze tevens gespecialiseerd in behandelingen voor de dark skin en huidverbetering. Bij Le Salon Glawbeauty word je van top tot teen verzorgd, zodat je ontspannen en tevreden de salon verlaat.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt