Reviews

4,2
43 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Helaas werd ik om 15 15 uur gebeld dat mij afspraak van 1650 niet door ging. Ik was verbaasd omdat ik gisteren nog een SMS en vandaag een mail had ontvangen ter herinnering. Heb een aardige discussie gehad en er werd mij verteld dat ik dan maar via de salon had moeten boeken dan was er niets aan de hand geweest. Ene Michelle vertelde dat Treatwell mij af had moeten bellen. ZEER SLECHTE SERVICE .............IK ben dus niet geweest. Had later wel een SMS ontvangen dat ik alsnog om 1730 uur kon komen maar die SMS heb ik om 1800 uur pas gezien helaas. Ze hadden me beter kunnen terug bellen....Heb morgen een bruiloft notabene en had een week geleden geboekt. Zit nu met handen in haar nog
Karin Stoop
één maand geleden
Netjes voor mekaar. Bakje koffie bij binnenkomst. Gezellige communicatie tijdens behandeling. Mvg
Mathijs van der Wal
één maand geleden
Geweldige salon. Hele fijne en leuke service! Dit is vanaf nu mijn favoriete salon.
Amy Smit
2 maanden geleden
Echt een top salon! Ha? een massage voor mijn vriend gereserveerd en werden heel hartelijk ontvangen. De behandeling vond hij top en we gaan het zeker herhalen!!
Kimberley Meijer
3 maanden geleden
Prima ontvangen moest maar even wachten. Salon ziet er prima uit. Wax behandeling leek alsof niet vaak werd gedaan terwijl er werd gezegd dat dit vaak voorkomt. Ook kwam ik er thuis achter dat niet alle haartjes waren verdwenen. Was een beetje teleurstellend. Maar zou er nog wel weer teruggaan.
Anoniem
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Les Visages - Ede
Bunschoterplein 17
6711CD Ede

Bij Les Visages in het centrum van Ede staat een team van allround schoonheidsspecialistes voor je klaar. Zij staan onder leiding van Maria; een dame met vele jaren ervaring en met diploma’s van verschillende specialisaties op zak. De salon is een toonaangevende salon op het gebied van wellness, anti-aging en huidverbetering. Ze streven ernaar altijd de nieuwste faciliteiten en service aan te bieden. Voorafgaand aan elke behandeling vindt een intake en huidmeting plaats zodat ze de juiste behandeling kunnen geven. Er wordt nauw samengewerkt met een huidtherapeute en een cosmetisch arts.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt