Les Visages - Ede

Bunschoterplein 17, 6711CD Ede
4,2
55 reviews
Bunschoterplein 17, 6711CD Ede

Alle behandelingen

Reviews

4,2
55 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Start van de behandeling begon wat rommelig. Tijdens de pedicure werd er terloops gevraagd of de nagels ook gelakt mochten worden, waarna ik bij het afrekenen €10,- extra moest betalen. Het was fijner geweest als ze deze prijs bij de vraag had vermeld want dan had ik het niet laten doen. De schoonheidsspecialiste is wel erg lief en laat je erg op je gemak voleen.
Anoniem
3 maanden geleden
Ineke
3 maanden geleden
Geweldig weer! Helemaal naar mijn wensen en altijd met plezier
Anoniem
4 maanden geleden
super fijn geholpen, kom er vaker terug
Bo
5 maanden geleden
Betreft klassieke massage. Te hoge en smalle massagetafel zonder plek waarin je met je hoofd kan liggen waardoor je tijdens de behandeling niet kunt ontspannen. Gehorige ruimte; naburige gesprekken overstemmen de rustgevende muziek. Meer aaien dan masseren; geen effect op de spieren. Ongetwijfeld goedbedoeld, maar absoluut geen succes.
Anoniem
6 maanden geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Les Visages - Ede
Bunschoterplein 17
6711CD Ede

Bij Les Visages in het centrum van Ede staat een team van allround schoonheidsspecialistes voor je klaar. Zij staan onder leiding van Maria; een dame met vele jaren ervaring en met diploma’s van verschillende specialisaties op zak. De salon is een toonaangevende salon op het gebied van wellness, anti-aging en huidverbetering. Ze streven ernaar altijd de nieuwste faciliteiten en service aan te bieden. Voorafgaand aan elke behandeling vindt een intake en huidmeting plaats zodat ze de juiste behandeling kunnen geven. Er wordt nauw samengewerkt met een huidtherapeute en een cosmetisch arts.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt