Middenweg 183, Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

5,0
31 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Marja zorgt voor een fijne ontvangst met een intake gesprek waardoor ik echt even kon 'landen' en daardoor optimaal van de massage kon genieten. Zeker een aanrader!
Enorm genoten van een hele fijne massage, waarbij er voor en na de massage uitgebreid de tijd werd genomen. De perfecte plek om te onthaasten en maximaal te ontspannen.
Marja is te gek! Als je een massage zoekt, niet alleen ter ontspanning maar die ook echt iets doet voor je lijf, zoek dan niet verder!
Massage van Marja was precies wat ik wilde en nodig had. Haar positieve energie en uitstraling is echt puur en heel fijn. Ik kan niet wachten tot me volgende behandeling.
Heel erg fijn, grondig en ontspannende massage Marja is oplettend en masseert vanuit haar hart
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marja
Holistisch masseur en ademcoach
5.0
20 reviews

Over

Het leven is mooi, maar kan soms ook best zwaar zijn. Ook ik heb dat aan den lijve ondervonden. Daarom is het zo belangrijk om lief voor jezelf te zijn en goed voor jezelf te zorgen. Massage en ademcoaching hebben mij geholpen te dealen met de kaarten die het leven aan mij heeft uitgedeeld. En helpen mij in betere tijden om ervoor te zorgen dat ik in balans ben, waardoor ik veel weerbaarder ben als er weer een tegenslag op mijn pad komt. Dit gun ik jou ook! Mijn eigen praktijk openen om jou te helpen meer in contact te komen met jezelf en goed voor jezelf te zorgen, is voor mij dan ook echt een droom die uitkomt.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
Alleen vrouwen
Kindvriendelijk
LGBTQIA+ vriendelijk
Airconditioning
Internet
Gratis wifi
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd

Over

Let it flow | holistische massage & ademcoaching
Middenweg 183
Amsterdam

Is jouw lichaam toe aan wat ontspanning? Let it flow is een praktijk voor massage & ademcoaching aan de Middenweg in Amsterdam voor vrouwen. Hier heb je keuze uit diverse massages zoals een klassieke-, energetische massage en stoelmassage. Eigenaresse Marja gebruikt haar 'magic hands' en zorgt ervoor dat je compleet ontspannen de salon weer verlaat!

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Metro, Bus & Trein

Het team: Eigenaresse Marja zorgt ervoor dat je vanaf het moment dat je binnenkomt totdat je de praktijk weer verlaat gezien, gehoord en (aan)geraakt voelt.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Let it flow is een praktijk voor holistische massage & ademcoaching. Bij Let it flow staan jouw ‘body, mind & soul’ centraal
  • Gespecialiseerd in: holistische massage & ademcoaching
  • De extra’s: Kindvriendelijk, LGBTQIA+ vriendelijk en rolstoeltoegankelijk.

Let op: deze salon behandeld alleen vrouwen

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
12:0017:00
ZoZondag
12:0017:00

Massagesalons in de buurt