Lief zijn voor jezelf

Beukelsdijk 138 B, 3022DL Rotterdam
4,4
7 reviews
Beukelsdijk 138 B, 3022DL Rotterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,4
7 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het is een kleine maar gezellige rustgevende ruimte Bianca laat duidelijk voelen dat je er niet alleen voor staat en geeft voorbeelden van haar zelf ,wat weer een goed gevoel geeft Door een luisterend oor en met alle begrip voor mijn situatie en goed advies heeft ze me enorm aan het denken gezet waardoor ik een beslissing heb genomen waar ik nog steeds erg blij mee ben Ik kijk al uit naar vrijdag de klankschaal sessie
één jaar geleden
November 2016 - Ik was flink door mijn rug gegaan (ik kon alleen nog maar liggen) en moest een week later een belangrijke vliegreis van ruim 8 uur maken. Dat was paniek! Bianca is bij mij thuis gekomen en heeft mij behandeld met olie en energie. De volgende ochtend bij het wakker worden voelde ik direct dat mijn rug zoveel beter was! Dit heb ik nog nooit eerder zo ervaren, want zoals ik erbij liep, had ik normaal gesproken een week letterlijk krom gelopen met veel pijn. Nu was ik na 1 behandeling de volgende dag al dusdanig beweeglijk dat ik alles zelfstandig weer kon doen! De dagen erna knapte ik sneller op dan ik ooit had verwacht. Dankzij Bianca heb ik mijn vliegreis goed doorstaan en heb ik aan mijn verplichtingen kunnen voldoen ondanks de extra belasting voor mijn rug. Bij thuiskomst was ik toe aan een nieuwe behandeling en wederom heeft het mij verbaasd hoe snel mijn rug weer fit was. Bianca vraagt geen doorsnee prijzen, maar ze geeft dan ook geen doorsnee behandeling. Aanrader!
één jaar geleden
Bianca geeft duidelijke uitleg, bv over het werken met tarotkaarten. De massages zijn heel prettig en hebben een positief effect op pijnpunten, zowel emotioneel als fysiek. Het is een aanrader om onder behandeling te gaan, of een workshop te volgen, een meditatiewandeling, of een massage te krijgen van zo'n ontzettend lieve en pgewaardeerde behandelaar.
één jaar geleden
Het was een bijzonder fijne ervaring, ik voelde me goed met heel veel kracht en energie, na de behandeling. ik merkte gelijk hoe goed mijn lichaam heeft reageert op de massage, ik was totaal ontspannen. Bianca is vriendelijk en heeft een energieke persoonlijkheid, Denkt goed met je mee zodat het maximale resultaat behaald wordt. Ik kijk al weer uit naar mij volgende behandeling.
Shamil
2 jaar geleden
Ik heb een heerlijke massage van Bianca gekregen! Ze nam echt de tijd voor me en heeft ook goed uitgelegd waar alle oliën precies voor dienen. Na de massage was ik super ontspannen en kon ik de wereld weer aan! Bianca is bovendien ook een warm en liefdevol mens waar je sowieso met een heerlijk gevoel vandaan komt...
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Lief zijn voor jezelf
Beukelsdijk 138 B
3022DL Rotterdam

Bianca gelooft in de kracht van ontspanning. Zij is er van overtuigd dat je de beste versie van je leven leeft als je vaker bewust ontspant en naar je innerlijke wijsheid luistert. Bij haar leer je weer positief in het leven te staan en te ontspannen. Geniet van een lekkere massage die je stress wegneemt, de bloedsomloop bevordert en voor voelbaar meer rust zorgt. Laat Bianca doen waar ze goed in is en waar haar expertise ligt, dan hoef jij je alleen maar bezig te houden met wat jij goed kunt en leuk vindt. Klinkt logisch toch? Let op: de ingang van Lief zijn voor jezelf is via de apotheek.

Maandag
09:0020:00
Dinsdag
09:0020:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
12:0018:00
Vrijdag
12:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt