Ligne "S" Coiffures

Maasstraat 6, 1078MJ Amsterdam
4,2
12 reviews
Maasstraat 6, 1078MJ Amsterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht

Reviews

4,2
12 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Kathleen
2 maanden geleden
Yrja
2 maanden geleden
Mijn haar was prachtig ingevlochten (Dutch Braid) met (op mijn verzoek) mijn eigen clip in extensions er in verwerkt. Ik was er ontzettend blij mee, kreeg ontzettend veel complimenten over mijn haar en ik maak zeker weer een afspraak om mijn haar weer in te vlechten voor een feestje! Ps; De sfeer is erg gezellig en erg lekkere koffie!
Yrja
7 maanden geleden
Anoniem
2 jaar geleden
Over de professionele en correcte behandeling in de kapsalon door Chenita ben ik heel tevreden. Het stoort me evenwel buitengewoon dat ik zowel via de telefoon als via deze e-mails voortdurend met 'je' en 'jij' word aangesproken. U kent mij niet en ik u niet en daarom zeg ik 'u', en dat verwacht ik van u ook. Dat is niet meer dan fatsoenlijk.
Anoniem
3 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Ligne "S" Coiffures
Maasstraat 6
1078MJ Amsterdam

Bij Ligne 'S' Coiffures op de Maasstraat kan je echt voor allerlei kapsels terecht. Het hele gezin is hier welkom voor een nieuwe coupe. Ze beheersen verschillende technieken die zij uitstekend kunnen toepassen om jou een kapsel te geven dat goed bij je uitstraling en persoonlijkheid past. Laat je knippen, verven, föhnen, permanenten of een coupe soleil of jetting zetten.Heb je een feestje en wil je eens wat anders? Ze zijn gespecialiseerd in stevige opsteek kapsels zodat je de hele dag en avond zonder zorgen doorkomt. Tevens verzorgen ze erg mooi vlechtwerk.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
09:0017:30
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt