Reviews

4,7
78 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heel fijne massage gehad. Madou wist precies mijn 'knopen' te vinden en achteraf voelde het ontzettend goed! Ook een fijne sfeer in de praktijk, absolute aanrader!
Madelon
6 dagen geleden
Heerlijke rug- en nekmassage gehad. De masseuse kon vaste punten goed opsporen en een adviserende rol erover verzorgen.
Anoniem
8 dagen geleden
Het was weer top! Paar dagen voor de massage, pijn in mijn rug en doordat ik anders ging lopen ook pijn in mijn nek en hoofd. Madou heeft mij heerlijk gemasseerd, in een relaxte, schone ruimte. Precies de goede druk en die nekmassage, perfect. Ging helemaal ontspannen naar huis. Pijn trok weg en nu nergens meer last van. Bedankt Madou!
Anneke
12 dagen geleden
Barbara
13 dagen geleden
Madou weet de plekken in je Lijf die aandacht nodig hebben gemakkelijk te vinden en kan die vervolgens op de juiste manier behandelen. Ze vraagt de juiste dingen om je een optimale massage(beleving) te geven. Het draait bij Madou om wat jij en je lichaam op dat moment nodig hebben. Na de massage is er tijd en aandacht om een eventueel vervolg te bespreken, zoals jij dat wilt maar met de professionele blik van Madou. Een echte aanrader voor een fijne ervaring!!
Pien
14 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Lijf Massage
Oostmaasstraat 27
3061ZP Rotterdam

Sta even stil bij je lichaam en voel de ontspanning, rust, stilte en de aandacht voor je lichaam bij Lijf Massage. Eigenaresse Madou heeft als passie het bijdragen aan het welzijn van de mensen om haar heen. Zij heeft de opleiding massagetherapie aan de gerenommeerde Holos Academie gevolgd en is gediplomeerd massagetherapeut. Haar massages kenmerken zich door persoonlijke aandacht en leiden tot een beter begrip van je lichaam en geest.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
19:0021:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt