De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
139 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik had een tijdje last van acne en ik wist niet zo goed wat ik er mee moest... Nana keek naar mijn huid en wist gelijk de oorzaken en had ze me een goede analyse gegeven en hadden we samen een plan gemaakt om mijn acne aan te pakken. Ze had mijn huid grondig schoongemaakt en echt de tijd de tijd genomen om alle mee eters er uit te halen. Mijn gezicht is nu veel schoner en ik raad het echt aan. Nana’s top kwaliteiten zijn dat ze echt de tijd neemt voor je en haar grote passie voor wat ze doet !
Hetgeen wat ik erg fijn bij LiliBeauty vind is hoe gedetailleerd Nana te werk gaat. Zij zorgt er altijd voor dat ik tevreden ben. Naast te behandeling krijg ik altijd tips voor huidverzorging en ga ik altijd met 3 keer de waarde voor mijn geld weg. Gespecialiseerd en vriendelijk. Hartelijk dan Nana :-)
Ik heb de skin scrubber en acne behandeling gehad en het is eigenlijk wonderbaarlijk hoe beter mijn huid nu is. Ben wel bij meerdere specialisten geweest maar geen zo zorgzaam en effectief als LiliBeauty, dankjewel!!
Heel erg genoten van de massage en ook de gezichtsbehandeling beviel mij zeer zeker. Bovendien is de atmosfeer heel relaxt en rustgevend. Al met al vind ik lily's beautysalon een echte aanrader !!!
1
212223
24