Lilou at Hudson's Bay - Amsterdam

Rokin 49 - 4th floor, 1012KT Amsterdam
5,0
3 reviews
Rokin 49 - 4th floor, 1012KT Amsterdam

Reviews

5,0
3 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ontzettend fijne en vakkundige kappers. Eindelijk een kapper gevonden waar ik vol vertrouwen in heb.
Tina Gholamy
6 dagen geleden
Hele professionele en fijne kapper, het was mn eerste keer en Lilou heeft een vaste klant erbij! Zeker aan te raden als je zoekt naar een professionele kapper die je tot in de puntjes verzorgt vanaf het moment dat je de deur instapt tot je de deur uit bent.
Reshika Gunputsing
6 dagen geleden
Wauw wat een ervaring. Allereerst kom je aanlopen in een prachtige salon met een fantastisch mooie uitstraling. Ik werd warm ontvangen door Jasmijn en we bespraken eerst uitgebreid over wat ik wilde met mijn haar. Vervolgens werd mijn haar gewassen met heerlijke producten van Aveda ik kreeg een hoofdmassage en de stoel werd voor mij in een ligstand gezet. Met het uitzicht over Amsterdam geniet je volkomen. Ik werd voorzien van een heerlijk kopje koffie en vond de sfeer heel fijn. Bij het intrekken van het masker na het kleren kreeg ik in de stoel een hele fijne handmassage en dit maakte het helemaal af. Ik ging de deur uit met een prachtig kapsel super mooi gestyled maar ook helemaal tot rust gekomen. Super bedankt voor deze heerlijke ervaring en tot de volgende keer!
Sem
6 dagen geleden

Over

Lilou at Hudson's Bay - Amsterdam
Rokin 49 - 4th floor
1012KT Amsterdam

Lilou at Hudson’s Bay in het centrum van Amsterdam is de ideale plek om jouw coupe eens flink onder handen te laten nemen. De topstylisten luisteren naar jouw wensen en kijken goed naar wat bij jou past. Tijdens de behandeling wordt er veel aandacht besteed aan details, maar ook aan ontspanning. Zo geniet je bijvoorbeeld van een heerlijke hoofdhuidmassage bij een knipbeurt en zorgt de topstylist ervoor dat jij, eenmaal thuis, jouw kapsel zelf gemakkelijk in model kunt brengen. Na een behandeling bij Lilou zul je de salon ontspannen en tevreden verlaten.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0021:00
Zondag
11:0021:00

Kappers in de buurt