lilou manicures

4,9
48 reviews
volmerlaan 7, rijswijk, 2288GC
Open Morgen: 10:00 - 21:30

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,9
48 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mijn Nagels zijn precies hoe ik ze wilde! Het eindresultaat was zelfs beter dan wat ik in gedachten had. Mijn handen & nagels zijn met liefde en zorg behandeld en voelen weer helemaal fris. Ik ben meer dan tevreden!
Ik vind dat je heel erg zorgvuldig en netjes werkt! Mijn nagels zien er weer top uit! Enne, ik vind het ook heel gezellig om bij je te komen. 😀
Kim is zeer professioneel en zeer kundig met Biab. Zij luistert goed naar je wensen en geeft goede adviezen om het beste resultaat te bereiken. Voor mij voelt het iedere keer een cadeau aan mijzelf als ik weer bij Kim ben geweest. Ik zou Lilou manicure zeker aanraden aan iedereen die op een natuurlijke en gezonde manier mooie nagels wilt hebben.
Kim is professioneel in wat ze doet. Hoort me echt wanneer ik bijvoorbeeld aangeef dat ik het liever net iets anders wil oid en ze doet er direct wat mee. Ik ben altijd zeer tevreden met het eindresultaat!
Super fijn om bij Kim in de stoel te zitten! Echt een uitje en je gaat naar huis met de mooiste nagels.
Toon meer reviews...

Over

lilou manicures
volmerlaan 7
2288GC rijswijk

Lilou Manicures is een salon gevestigd in Rijswijk, in deze salon staat persoonlijke aandacht voorop en word er goed geluisterd naar de voorkeuren en wensen van de klant. De inrichting zorgt voor een warme uitstraling waar klanten zich snel comfortabel en thuis voelen.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Locatie aan de Laan van Vredenoord 33 is makkelijk te bereiken met verschillende tramlijnen en bus stops.

Het team: Met ondertussen bijna 5 jaar ervaring worden de behandelingen vakkundig en met precisie uitgevoerd.

Gespecialiseerd in: Lilou Manicures is gespecialiseerd in de verbetering van de natuurlijke nagel, door de versteviging kan deze in een mooie vorm en lengte groeien, en dit zonder de nagel te beschadigen. Ook is dit dus een erg goede behandeling om de beschadigde nagels te herstellen. De uitgebreide manicure die erbij wordt uitgevoerd zorgt voor een extra verzorgde uitstraling. Na de behandeling zal u niet alleen vertrekken met mooie verzorgde nagels, maar ook met een extra verzorgd en “schoon” gevoel zoals er vaak word gezegd door klanten.

Merken en producten: The Gel Bottle, Tanya Savchenko

Extra’s: - women’s only

MaMaandag
10:0021:30
DiDinsdag
10:0021:30
WoWoensdag
10:0021:30
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over lilou manicures

lilou manicures is geopend van maandag tot woensdag van 10:00 tot 21:30 en donderdag en vrijdag van 10:00 tot 19:00. De salon is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij lilou manicures zijn: Nagelversteviging, Kunstnagels of nagellak verwijderen en Manicure
De populairste behandeling, Nagelversteviging, heeft een gemiddelde prijs van € 59,27.
Bij lilou manicures kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Nagelstudio's in de buurt