Reviews

4,1
10 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
De service en gastvrijheid is top! Over het resultaat van de gellak ben ik minder tevreden. Bij een nagel zat een veeg waardoor je mijn nagel zag. De gellak zit er nu 2 dagen op, maar bij sommige nagels laat de lak al los, terwijl hij 2 tot 3 weken zou blijven zitten.. Jammer van het geld.
Anoniem
15 dagen geleden
Zeer goed geholpen. Ben heel erg tevreden.
Patricia De Metsenaere
één maand geleden
Ik kom zojuist thuis van een behandeling. Verven wenkbrauwen en wenkbrauwen en bijwerken wenkbrauwen. Thuisgekomen schrok ik van mijn spiegelbeeld, mijn wenkbrauwen zijn nagenoeg zwart, echt lelijk. Ik mocht na afloop in een heel klein spiegeltje kijken maar met mijn nog betraande ogen heb ik dit niet gezien. Ik heb een paar keer duidelijk aangegeven dat de verf heel snel pakt en er direct afgehaald dient te worden. Daarnaast zijn de wenkbrauwen erg ongelijk. Baal er behoorlijk van. Toch € 30 en echt geen gezicht. De jongedame die mij hielp was wel heel vriendelijk. Mijn afspraak op 4 mei wil ik annuleren. Mvrg Bianca van Oorschot
Bianca Van Oorschot
2 maanden geleden
Christel Gumbs
2 maanden geleden
Franka Van Lierop
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Linda's Hair & Nail Design
Stationsplein 6
5701PE Helmond

Bij Linda’s Hair & Nail Design op het Stationsplein in Helmond ben je, zoals de naam al doet vermoeden, aan het juiste adres voor zowel je haar als je nagels. Het team bestaat uit allround gediplomeerde en professionele kapsters en nagestylistes. In de kapsalon zijn zowel mannen als vrouwen welkom, werken ze uitsluitend met producten van Wella en doen ze er alles aan om jouw haar weer in topconditie te krijgen. Ze zijn tevens gespecialiseerd in hairextensions en wimperextensions. In de nagelstudio wordt gewerkt met hoogwaardige en veilige producten en voorzien ze jouw handen van ware kunstwerkjes.

Maandag
12:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
09:0014:00
Zondag
Gesloten