Schoonheidssalon
in Helmond, Noord-Brabant
Elke datum
Schoonheidssalons

Kies uit 44 schoonheidssalons in Helmond, Noord-Brabant

Nieuw

Swiss Allure Eindhoven

5,0
78 reviews
Winkelcentrum, Eindhoven
Laat zien op de kaart
Bovenlip pakket 10 min
€119
Wenkbrauwen pakket 10 min
€119
Bilnaad pakket 10 min
€119
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

In het drukbezochte Winkelcentrum Woensel kan onze Swiss Allure kliniek natuurlijk niet ontbreken! Neem plaats in onze ontvangstruimte en geniet voor je afspraak van een overheerlijke koffie, cappuccino of kopje thee. Wij zorgen voor een aangenaam en ontspannen gevoel tijdens de laser behandelingen. Onze specialisten zijn naast geschoolde professionals namelijk ook ontzettend gezellig!

Bij Swiss Allure maken we gebruik van de SED Diode Ice Laser welke speciaal ontwikkeld is voor het permanent ontharen. In tegenstelling tot andere laserapparaten of bij IPL behandelingen wordt bij de Diode Ice Laser niet in één keer een hele hoge energie op één plaats afgegeven, maar meerdere pulsen met een lagere energie verspreid over de huid. Een behandeling is daarom geheel pijnloos, veilig én het resultaat is blijvend: de haartjes blijven weg.

Swiss Allure is sinds 2016 dé specialist in laser ontharen. Makale, Anouk, Jill en Heike verwelkomen je graag in Eindhoven!

Wij zijn dé specialist in laser ontharen. Onze zeer toegewijde en ervaren laserspecialisten doen niets anders dan het behandelen van overmatige haargroei en kunnen jou daarom de beste behandeling bieden, ongeacht je huidtype en haarkleur!

Je kunt Swiss Allure Eindhoven ook gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn namelijk een HOV Station aan de zuidzijde en aan de oost en westzijde aantal bushaltes van waar bus aankomen en vertrekken. Vele buslijnen vanuit centrum van Eindhoven gaan rechtstreeks naar het HOV bus Station bij WoensXL. Ook omliggende dorpen en wijken gaan de bussen rechtstreeks naar WoensXL – WoensXL/ZH Catharina (zuid) HOV Busstation – WoensXL/Genovevalaan (west) bushaltes – WoensXL/Rooseveltlaan (oost) bushaltes

Boek een gratis intake met proefbehandeling onder beide oksels en ervaar het laser ontharen zelf.