Lizanne Massage

Jan Evertsenstraat 8, Amsterdam

Sorry, Lizanne Massage is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Sofia Good Nails

9 reviews
OMI Laserclinic, De Clercqstraat 109H , Amsterdam

SeLoCa Massage

237 reviews
Willem de Zwijgerlaan 69, Amsterdam

Sy Relax Massage & Wellness

102 reviews
Tjerk Hiddes de Vriesstraat 21-23, 1055 WL Amsterdam, Nederland

Alle behandelingen

Reviews

5,0
9 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Lizanne was really intuative to giving me the massage that I needed. Highly recommended
Lizanne is een erg prettig persoon! Erg fijne ervaring/massage, om even terug te komen bij jezelf!
Eenmaal door Lizanne gemasseerd en je wilt nooit meer anders. De massages van Lizanne zijn heel ontspannend en haar aanrakingen zacht en intuïtief. De psoas-massage heeft heel wat losgemaakt, maar voor heel veel ruimte gezorgd. Tot heel snel weer!
Ik heb zowel ontspanningsmassages als therapeutische massages van Lizanne gehad. Lizanne straalt veel rust uit en neemt de tijd om naar je te luisteren. Het is bijzonder om te merken dat een massage die met zoveel aandacht wordt gegeven zo'n positief effect heeft. Door de holistische behandelingen ben ik anders naar mijn schouderprobleem gaan kijken en heb ik geleerd om niet meer over mijn eigen grenzen te gaan. Ik kan de massages van Lizanne van harte aanbevelen!
Ik kom nu al een aardige tijd bij Lizanne. Daarvoor was ik nog niet bekend met een holistische massage, maar ik was meteen verkocht. Ik haal er persoonlijk meer uit dan de massages die ik voorheen wel eens nam. Lizanne kan ik zeker aanraden bij iedereen, ze masseert erg goed. Ze is een heel fijn en lief persoon en neemt de tijd voor je. Ze creeert een ontspannen, open en rustige sfeer. Het gaat echt om jou en hoe jouw lichaam op dat moment voelt en reageert. Elke massage voelt anders en ervaar ik weer anders, je krijgt echt van je lichaam terug hoe het echt met je gaat. Momenten van spanning, totale ontspanning, in slaap vallen tot aan de slappe lach:) De laatste keer heeft ze een massage op mijn zij gegeven en dat vond ik verrassend fijn. Heerlijk als je armen en nek in die positie aandacht gemasseerd worden. dus als je eens wat anders wilt proberen dan raad ik die massage echt aan. Als je echt even voor jezelf wilt zorgen en de tijd voor jezelf wilt nemen, dan zou ik zeker Lizanne een bezoek brengen!
Toon meer reviews...

Over

Lizanne Massage
Jan Evertsenstraat 8
Amsterdam

Aan de Jan Evertsenstraat te Amsterdam-West vind je massagesalon Lizanne Massage. Massagetherapeut Lizanne geeft hier onder andere holistische massages, voetreflex- en ontspanningsmassages. Voor welke massage je ook gaat: de massage wordt altijd aangepast aan de behoeftes van je lichaam. Lizanne maakt gebruik van verschillende massage-technieken, dus je krijgt nooit dezelfde behandeling.

Lizanne vindt verbinding, luisteren en bewustwording heel belangrijk. Kom bij haar voor een massage die jou helpt om weer met aandacht te luisteren naar je lichaam en te onderzoeken wat jouw lichaam je probeert te vertellen.

Goed op te weten: je kunt alleen contant betalen in de salon.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
13:0017:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
13:0017:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten