Lizanne Massage

Jan Evertsenstraat 8, Amsterdam
5,0
4 reviews
Jan Evertsenstraat 8, Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

5,0
4 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb zowel ontspanningsmassages als therapeutische massages van Lizanne gehad. Lizanne straalt veel rust uit en neemt de tijd om naar je te luisteren. Het is bijzonder om te merken dat een massage die met zoveel aandacht wordt gegeven zo'n positief effect heeft. Door de holistische behandelingen ben ik anders naar mijn schouderprobleem gaan kijken en heb ik geleerd om niet meer over mijn eigen grenzen te gaan. Ik kan de massages van Lizanne van harte aanbevelen!
Tatiana
2 dagen geleden
Ik kom nu al een aardige tijd bij Lizanne. Daarvoor was ik nog niet bekend met een holistische massage, maar ik was meteen verkocht. Ik haal er persoonlijk meer uit dan de massages die ik voorheen wel eens nam. Lizanne kan ik zeker aanraden bij iedereen, ze masseert erg goed. Ze is een heel fijn en lief persoon en neemt de tijd voor je. Ze creeert een ontspannen, open en rustige sfeer. Het gaat echt om jou en hoe jouw lichaam op dat moment voelt en reageert. Elke massage voelt anders en ervaar ik weer anders, je krijgt echt van je lichaam terug hoe het echt met je gaat. Momenten van spanning, totale ontspanning, in slaap vallen tot aan de slappe lach:) De laatste keer heeft ze een massage op mijn zij gegeven en dat vond ik verrassend fijn. Heerlijk als je armen en nek in die positie aandacht gemasseerd worden. dus als je eens wat anders wilt proberen dan raad ik die massage echt aan. Als je echt even voor jezelf wilt zorgen en de tijd voor jezelf wilt nemen, dan zou ik zeker Lizanne een bezoek brengen!
Saskia
4 dagen geleden
Ik heb de massages van Lizanne als heel prettig ervaren. Lizanne neemt de tijd en luistert naar waar je behoefte aan hebt. Daar past ze haar massages ook op aan. Ze straalt een rustige en goede energie uit waardoor je met een fijn gevoel naar huis gaat. Niet alleen ontspannen, maar ook weer meer bewust van jezelf.
Loranne
11 dagen geleden
Lizanne is een heel fijn persoon om bij te zijn. Haar zachte energie en deskundigheid op het gebied van massage en heling zorgen ervoor dat ik elke keer met een goed gevoel haar praktijk uitstap. Dankjewel voor alles Lizanne!
Joey Ngalimoertomo
11 dagen geleden

Over

Lizanne Massage
Jan Evertsenstraat 8
Amsterdam

Aan de Jan Evertsenstraat te Amsterdam-West vind je massagesalon Lizanne Massage. Massagetherapeut Lizanne geeft hier onder andere holistische massages, voetreflex- en ontspanningsmassages. Voor welke massage je ook gaat: de massage wordt altijd aangepast aan de behoeftes van je lichaam. Lizanne maakt gebruik van verschillende massage-technieken, dus je krijgt nooit dezelfde behandeling.

Lizanne vindt verbinding, luisteren en bewustwording heel belangrijk. Kom bij haar voor een massage die jou helpt om weer met aandacht te luisteren naar je lichaam en te onderzoeken wat jouw lichaam je probeert te vertellen.

Goed op te weten: je kunt alleen contant betalen in de salon.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
13:0017:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
13:0017:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt