Losjes in Balans

4,9
179 reviews
Laan van Meerdervoort 545, Den Haag
Morgen open: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
179 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Birgitta neemt de tijd voor je om te ontdekken wie je bent, wat je geschiedenis is en waar je behoefte aan hebt. Ze straalt rust en vertrouwen uit waardoor je je volledig kunt overgeven. Ze werkt aan je body en mind.
Hele fijne bindweefsel massage. Ik had dit nog nooit gedaan maar is zeker een aanrader. Brigit is rustig en luisterde goed en de omgeving is in balans! Ik kwam zeer rustig en ontspannen thuis.
Top, goede massage, zeer Invoelend, effectief, informatief. Stevig en zacht, Ze leest de reacties terwijl ze masseert en doet er wat mee. Geeft ook goede oefeningen
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Birgitta
5.0
102 reviews

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Wat onze klanten zeggen over Birgitta

Zorgzaam5

Over

Losjes in Balans
Laan van Meerdervoort 545
Den Haag

Heb je last van vermoeidheid, verdriet, pijnklachten of een burn-out? Bij praktijk Losjes in Balans in Den Haag helpen ze je graag met het herstellen van je lichamelijke evenwicht. Dit doet eigenaresse Birgit vanuit een holistische visie die volop aandacht besteedt aan zowel lichaam als geest. Je kunt bij Losjes in Balans kiezen uit verschillende massages of voor een specifieke massagetherapie. Heb je een baby en wil je leren hoe je die door massage veiligheid, geborgenheid en begrenzing kan bijbrengen? Dan kun je ook eens een workshop babymassage proberen. Bij alle massages wordt gewerkt met de kracht van aandacht en aanraking, die een bijzonder heilzaam effect op het lichaam heeft.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
09:0018:00

Massagesalons in de buurt