Reviews

4,6
38 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Super aardige vent die lotfi, hij heeft mij dag weer gemaakt vandaag. Super blij met mijn fresh haircut!
Dimitri
5 maanden geleden
Super vriendelijke personeel, snel geholpen en een lekker kopje koffie erbij. Zeer tevreden met het resultaat.
Bob
9 maanden geleden
Eerst een afspraak gemaakt vervolgens door de salon opgebeld dat ze een dubbele boeking hadden, was voor mij geen probleem dus de afspraak verplaatst. Aangekomen in de salon weer naar huis gestuurd omdat de afspraak zogenaamd niet was doorgekomen terwijl de boekingsbevestiging op papier stond.
Anoniem
9 maanden geleden
Fijne sfeer !
Tanja
10 maanden geleden
Wauw wat een kapsalon. Ten eerste op een mooie centrale plek. Bij binnenkomst word je meteen verwend met drinken en iets lekkers ( wat echt heerlijk was) lotfi stelde zich voor en zijn zus ook. Ze keken samen naar mijn haar en maakte een plan. 1,5 uur later keek ik in de spiegel. Wauw wat was mijn haar mooi geworden. Had misschien iets lichter gewild maar dat was nog niet mogelijk. De prijs was duurder dan op de treatwell site stond maar ik had ook veel meer folie's gekregen. De prijs is het het waard!
Marloes
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Lotfi
Oudezijds Voorburgwal 260
1012GK Amsterdam

In de broeierige sfeer rond de Oudezijds Voorburgwal ontvangt professional Lotfi Madmar vele sterren in zijn inspirerende kapsalon. De internationale beroemdheid John Legend bijvoorbeeld, Ali B, Yes-R, Danny Landzaat en ook rapper en acteur Xzibit mag Lotfi onder handen nemen. "Ik herkende hem meteen toen hij met zijn bodyguard binnen kwam lopen. Hij is via een andere klant van mij hier gekomen om zijn haar te knippen en zijn baard te trimmen. Hij is de eerste echte internationale beroemdheid die ik ooit heb mogen knippen!”. Boek hier, zodat ook jij vakkundig geknipt wordt door Lotfi.

Maandag
12:0018:00
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
13:0018:00

Kappers in de buurt