Loveable

4,9
21 reviews
Reigersbos 28, Amsterdam

Reviews

4,9
21 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prima
Wax is voel ik me altijd goed en lekker smooth, Sharon check altijd na en daarbij legt ze ook goed uit. Deze keer heb ik ook een rug behandeling geboekt, was alleen maar wauw❤️🥰Wat een professionale meid. Super bedankt lieverd
Ik ben zeer tevreden. Ik heb voor het eerst een massagebehandeling gehad van Shanon, ze wist heel goed in te spelen op mijn lichamelijke klachten, ze gaat gevoelsmatig te werk en luistert goed naar je wensen. Haar communicatie is ook echt top top, je wordt heel warm verwelkomd en ze legt de behandeling stap voor stap uit. En als kers op de taart kreeg ik aan het einde van de behandeling, ook nog een verse zelfgemaakte kruidenthee, heerlijk was dat. Ja zeker een vaste tevreden klant erbij!
Shanon het lijkt alsof ik haar zolang kent , terwijl dit mijn tweede behandeling is, maar zij is echt top deskundig , geeft rust , zorgzaam stelt je echt op je gemakt ik raad haar zeker aan
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Shanon
5.0
10 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Therapie en Mindfulness

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Creditcard geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Gratis parkeermogelijkeid

Over

Loveable
Reigersbos 28
Amsterdam

In Amsterdam-Zuidoost vind je schoonheids- en massagesalon Loveable. Je bent hier aan het juiste adres voor verschillende massages, gezichtsbehandelingen en waxbehandelingen.

In deze salon staan rust en veiligheid centraal voor eigenaresse Shanon. Sharon heeft bijna 10 jaar ervaring en werkt met energieën en vanuit een holistische benadering. Deze benadering gaat uit van het principe dat zowel lichaam als geest de mens tot één geheel vormen. Dankzij verschillende technieken zorgt deze behandeling weer voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. Er wordt gewerkt met natuurlijke producten van onder andere Lakshmi.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Lakshmi
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt