Reviews

3,7
21 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Stond geen afspraak. Agenda loopt niet gelijk met de zaak.
Tina
12 dagen geleden
Sabrina
2 maanden geleden
Kwam voor wimperextensions. Alles zat aan elkaar vastgeplakt. De volgende salon heeft alles er af moeten halen en opnieuw moeten zetten.
Anoniem
3 maanden geleden
Werd heel vriendelijk ontvangen en mijn nagels zijn prachtig. Vind het achteraf toch wel een beetje aan de te dure kant. Heb 72eu betaald voor het afhalen van mijn shellak ( die enkel werd weg geveild), nieuwe set acryl naturel en een laagje doorzichtige shellak.
Stefany
3 maanden geleden
One-By-One Lashes laten zetten. Top kwaliteit! Heerlijke relaxte sfeer. De eigenaresse neemt uitgebreid de tijd om uit te leggen wat de opties zijn & geeft advies. Een echte aanrader! Vaste klant erbij!
Naomi
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

LTC Beauty Nails & Hair Institute Amsterdam
Wittenburgergracht 141
1018MX Amsterdam

De missie van Le Tres Chique is het verbeteren van huid en lichaam van binnen en buiten. Dit wordt gerealiseerd in een prachtige, trendy beauty kliniek met een sfeervolle inrichting waar je elke keer met plezier terug komt. Hellen is een warme vrouw die hart heeft voor haar klanten. Ze adviseert je over professionele gezichtsverzorging, manicure, pedicure en is gespecialiseerd in de donkere en Europese huid. Le Tres Chique staat voor alles wat je onder beauty kan scharen je merkt meteen dat professionaliteit en kwaliteit hier erg belangrijk zijn.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0019:00
Woensdag
11:0019:00
Donderdag
11:0021:00
Vrijdag
11:0020:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
12:0017:00

Schoonheidssalons in de buurt