Luna Holistic

5,0
55 reviews
Spiraeastraat 17, Eindhoven , 5614GG
Open Vandaag: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

5,0
55 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Geweldig, voel me als herboren. Zoveel liefdevolle aandacht. Voel me lichter iedere keer als ik naar huis ga. Ben erg dankbaar💫
Ben weer zo blij met de behandeling van Jet, mijn huid straalt!
Heerlijke behandeling gehad, mooie en fijne verzorgingsproducten. Een aanrader als je jezelf een cadeautje van ontspanning wilt geven en een mooie stralende huid!
Ik had ernaar uitgekeken: naar de afspraak met Jet. En opnieuw heb ik mogen genieten van een heerlijke en ook ontspannende behandeling. Na afloop straalde mijn huid. Ik voelde me als herboren. Jet weet als geen andere schoonheidsspecialiste om zowel haar uitgebreide, holistische kennis met je te delen over haar werkmethode als je tot volledige ontspanning te brengen. Kortom: het is bij haar genieten en nog lang nagenieten!!
Echt een cadeautje voor mezelf! Ik heb me enorm ontspannen en rustig gevoeld. De energie die Jet uitstraalt is heel fijn. Ik kom zeker terug!
Toon meer reviews...

Over

Luna Holistic
Spiraeastraat 17
5614GG Eindhoven

Holistische en natuurlijke benaderingen zijn de weg zijn naar een gezonde en stralende huid op de lange termijn. Bij Luna Holistic kun je terecht voor natuurlijke anti-aging behandelingen en huid imperfecties als acne en rosacea. Veel klanten zijn je al voorgegaan met verbluffende resultaten. Eindelijk een antwoord waar je huidimperfectie vandaan komt. Naar de oorzaak werken van jouw huidimperfectie van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. Met voeding, leefstijl, ontspannende behandelingen met kleur, licht, edelstenen, meridiaan en drukpunt massages en producten met hoge frequenties uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) die verder reiken dan de huid alleen. Je huid is in staat om zichzelf te vernieuwen en te herstellen als deze op de juiste manier wordt ondersteund. 

Luna Holistic staat voor natuurlijke schoonheid en het herstellen van jouw schoonheid wat verder reikt dan de huid alleen.

Sfeer in de salon: Ontspannen sfeer, zodat je ook echt tot rust komt en de regeneratieve processen in je huidcellen aan gaan.

Merken en producten: Phyto5, Mrs. Highbrow, Mineralogie.

Het team: Jet de eigenaresse, is opgeleid als traditionele schoonheidsspecialiste met specialisaties in acne, cosmetische shiatsu, gelaatsdiagnostiek en de Chinese vijf elementen.

Gespecialiseerd in: Behandelingen volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte Heistraat, Sint Servaasweg, Looiakkerstraat, Boutenslaan.

Extra's: Unieke behandelingen met kleur, licht en edelstenen.

MaMaandag
10:3013:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
11:3015:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Luna Holistic

Luna Holistic is geopend maandag, donderdag van 09:00 tot 13:00 en woensdag van 09:00 tot 18:00. De salon is gesloten dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Luna Holistic zijn: Facials / Gezichtsbehandelingen en Wimpers en/of wenkbrauwen verven
De populairste behandeling, Facials / Gezichtsbehandelingen, heeft een gemiddelde prijs van € 92,20.
Bij Luna Holistic kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2023

Schoonheidssalons in de buurt