Lunaflow

5,0
23 reviews
Uiterwaardenstraat 209, Amsterdam

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

5,0
23 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke beleving
Al enige tijd kom ik bij Tess voor de glow&flow gezichtsbehandeling. De teint van mijn huid is sindsdien met sprongen vooruitgegaan, en ook de mimiek van mijn gezicht is verzacht. Ik blijf komen!
Tess is een vakkundige masseuse. Kijkt naar wat je nodig hebt en past de massage daar op aan. Kijk alweer uit naar de volgende keer.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Tess
Massagetherapeut
5.0
12 reviews

Over

Leuk je mijn pagina bezoekt! Ik ben massage en huidtherapeut die vrouwen ondersteunt met een betere body&mind connectie. Door samen op een interactieve manier vrouwelijke onzekerheden aan te pakken straal je van binnen en van buiten! Gespecialiseerd in bindweefselmassage en shiatsu wat ik toe pas in mijn behandelingen. Boek gemakkelijk jou behandeling.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
Alleen volwassenen
Alleen vrouwen
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Internet
Gratis wifi
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Pin geaccepteerd
Locatie
Metrostation dichtbij

Over

Lunaflow
Uiterwaardenstraat 209
Amsterdam

Bij Lunaflow in Amsterdam ben je welkom voor gezichts- of lichaamsmassages. Luna staat voor de maan en zij heeft onbewust invloed op ons. Tess leert jou af te stemmen op de maanstanden om zo meer te leven vanuit flow. Last van stress en spanning in het lichaam of gezicht? Last van lijntjes, huidverslapping en kan jou huid wel een boost gebruiken? Geeft sporten en gezonde voeding jou niet het resultaat wat je graag wilt? Tess helpt jou met haar massages in combinatie met natuurlijke producten jou af te helpen van jou klachten waardoor jij je zekerder voelt over jou lichaam en je straalt van binnen en van buiten! Dit doet ze afgestemd op jou persoonlijke wensen om zo samen te werken aan het beste resultaat!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
2 minuten lopen heb je de tramhalte van de maasstraat, ook metrohalte/treinstation europaplein/RAI is 8 minuten lopen

Het Team:
Therapeute Tess is huid-en-massagetherapeut gespecialiseerd in bindweefselmassage en shiatsu. Ze helpt vrouwen een betere mind&body connectie te ervaren met bindweefselmassage en bodyflow massages.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Gespecialiseerd in: Massages
  • Sfeer: Sfeer: Ruimte voor persoonlijke aandacht en het bespreken van persoonlijke wensen. Lunaflow in Amsterdam zuid is een warme salon waar je je welkom en op je gemak mag voelen
  • De extra’s: Lid van Brancheorganisatie Anbos

Let op: in deze salon kan alleen met de pin betaald worden. Op de Maasstraat kan tot een uur geparkeerd worden voor €0,10 cent. Een andere optie is de P&R bij de RAI voor €'1,- per dag.

MaMaandag
18:0021:30
DiDinsdag
09:0013:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
16:0022:00
VrVrijdag
10:0018:30
ZaZaterdag
09:3018:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt