Luxy Hair

Karel Doormanlaan 23, 1271CA Huizen
4,8
16 reviews
Karel Doormanlaan 23, 1271CA Huizen

Alle behandelingen

Reviews

4,8
16 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ze ging heel kundig te werk. Nam alle tijd. Misschien iets teveel tijd . Verder zeker vriendelijke vrouw. Fijne hoofdmassage tijdens het haar wassen.
Vaniya heeft eerst rustig geluisterd naar mijn wensen en twijfels. Daarna mijn haar goed bekeken en aan geraden wat te doen een vooral wat niet te doen. 😉 Ze gaat secuur en professioneel te werk met veel plezier en talent. De ruimte is stijlvol, netjes en rustgevend en ik voelde me direct op mijn gemak en in goede handen. Zeker aan te raden!
Toon reactie salon...
Mijn haar was een drama en ik gaf Vanya weinig om mee te werken, maar ze heeft het volledig omgetoverd! Ondanks dat ik heel erg onduidelijk was in wat ik eigenlijk wilde en niet goed kon omschrijven wat ik in mijn hoofd had, heeft ze me een kapsel gegeven dat perfect was. Niet alleen behandelde ze me maar bij elke stap omschreef ze de stap en legde ze uit waarom, wat ik ontzettend fijn en interessant vond om te leren. Ik kom hier zeker weer eens terug :)
Toon reactie salon...
Weer superblij met mijn kapsel! Heel goed geknipt en kom graag weer terug :)
Toon reactie salon...
Vaniya is heel kundig, eerlijk, lief en ze werkt heel precies. Ze vertelde me dat wat ik wilde niet goed bij mijn haar paste. In een andere salon doen ze zo vaak gewoon wat je vraagt, en zit je later met een tegenvaller. Verfrissend vond ik ook dat ze me geen enkel product probeerde te verkopen! En verder werkt ze zo geconcentreerd en precies, geweldig! Aan mij heeft ze er een vaste klant bij.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Vaniya
4.9
12 reviews

Behandelingen

Haar

Over

Luxy Hair
Karel Doormanlaan 23
1271CA Huizen

Bij kapsalon Luxy Hair in Huizen kunnen mannen, vrouwen en kinderen terecht voor een professionele knipbeurt. Kapster Vaniya denkt graag met je mee zorgt ervoor dat jij een coupe krijgt dat er gezond uitziet én dat ook nog eens je uitstraling versterkt. Ga je voor een traditioneel kapsel of mag het van jou dit keer wel anders? Geef je haarkleur eens wat extra dimensie met een balayage of laat je haar mooi in model föhnen. Na een bezoek aan Luxy Hair kun je gerust gedag zeggen tegen je ‘bad hair day’!

MaMaandag
09:0014:00
DiDinsdag
09:0014:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0014:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
11:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt