Reviews

4,9
12 reviews
Anoniem
één jaar geleden
Renata
één jaar geleden
Een super bien salon! Dit is geen gewone salon maar een heel bijzondere. Hier kennen ze het geheim van glanzend haar. Ik had het gevoel dat ik er al jaren kwam, er wordt zich veel tijd genomen voor mij, geluisterd en mee gedacht. Je kan niets anders meer doen dan jezelf gewoon laten vallen daar en de warme en stijlvolle sfeer genieten. En zo maar wordt je chic...
Carolina
één jaar geleden
Erg blij hoe Eliane naar mijn wensen heeft geluisterd en mijn haar heeft geknipt! Ze heeft de lengte erin gehouden maar door laagjes te knippen heb ik nu veel meer volume dan voorheen. Daarnaast ook tips gekregen hoe ik zelf het beste mijn haar kan fohnen. Deze salon en Eliane kan ik zeker aanraden.
Suzanne
2 jaar geleden
Voor het eerst sinds lange tijd echt blij toen ik van de kapper kwam! Thanks a lot Lila!
Sophie
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

LysandroCicilia hairstyles
Reguliersgracht 95
1017LN Amsterdam

Aan één van de mooiste grachten vind je LysandroCicilia hairstyles. Een salon voor mannen en vrouwen waar ze minimaal een uur voor je uit trekken. Het team is internationaal geschoold bij o.a. L'Oreal in Parijs, Vidal Sassoon in Londen en Frank Provost in Madrid. Hun specialiteit is jouw haar in goede conditie te brengen en houden. Ze willen dat je haar niet alleen na het bezoek perfect zit, maar iedere dag opnieuw tot het volgende bezoek. Er wordt gewerkt met Orofluido, Sebastian Professional, Maroccan Oil, L'Oréal, Wella en American Crew.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
17:3021:00
Vrijdag
09:0011:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt