LysandroCicilia hairstyles

Reguliersgracht 95, 1017LN Amsterdam
4,4
13 reviews
Reguliersgracht 95, 1017LN Amsterdam

Reviews

4,4
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Voor de prijs had ik een betere behandeling verwacht. Mijn haar was binnen een kwartier geknipt en ik ging met half nat haar weer naar buiten. Ik heb echt spijt van mijn bezoek. Ik vind de kosten voor een knipbeurt hoog, dus ik had meer aandacht voor mijn haar verwacht. Het is ok geknipt en als ik er de helft voor had betaald was ik best tevreden. De wasbeurt vooraf was wel heel fiin en de kapster vriendelijk.
Anoniem
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Anoniem
één jaar geleden
Renata
één jaar geleden
Een super bien salon! Dit is geen gewone salon maar een heel bijzondere. Hier kennen ze het geheim van glanzend haar. Ik had het gevoel dat ik er al jaren kwam, er wordt zich veel tijd genomen voor mij, geluisterd en mee gedacht. Je kan niets anders meer doen dan jezelf gewoon laten vallen daar en de warme en stijlvolle sfeer genieten. En zo maar wordt je chic...
Carolina
2 jaar geleden
Erg blij hoe Eliane naar mijn wensen heeft geluisterd en mijn haar heeft geknipt! Ze heeft de lengte erin gehouden maar door laagjes te knippen heb ik nu veel meer volume dan voorheen. Daarnaast ook tips gekregen hoe ik zelf het beste mijn haar kan fohnen. Deze salon en Eliane kan ik zeker aanraden.
Suzanne
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

LysandroCicilia hairstyles
Reguliersgracht 95
1017LN Amsterdam

Aan één van de mooiste grachten in het centrum van Amsterdam vind je LysandroCicilia hairstyles. Een salon voor mannen en vrouwen waar ze minimaal een uur voor je uittrekken. Het team is internationaal geschoold bij o.a. L'Oreal in Parijs, Vidal Sassoon in Londen en Frank Provost in Madrid. Hun specialiteit is jouw haar in goede conditie te brengen en houden. Ze willen dat je haar niet alleen na het bezoek perfect zit, maar iedere dag opnieuw tot het volgende bezoek. Er wordt gewerkt met Orofluido, Sebastian Professional, Maroccan Oil, L'Oréal, Wella en American Crew.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
09:0019:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt