Mozartlaan 27F, Hilversum

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
166 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Zeer zorgvuldig en vriendelijk
Prima locatie, in een mooi gebied van Hilversum. De behandeling was veel minder pijnlijk dan wat ik gewend was, zij doet echt haar best voor het resultaat. Ook goede sfeer.
Besides the relaxing atmosphere Maria is very friendly and does an excellent job!! I highly recommend it!
Maria zorgt ervoor dat je ontspannen aan de behandeling begint. ze waxt nagenoeg pijnloos, stelt je continu op je gemak en geeft tussendoor veel advies. helemaal top!
Na eerdere minder goede ervaringen een paar jaar gelden toch weer op zoek gegaan naar een salon die wel goede kwaliteit zou kunnen leveren. Zo ben ik bij M-Tropical terecht gekomen. Wat een fantastische ervaring!! Maria is erg vriendelijk, zeer deskundig en weet je snel op je gemak te stellen. De goede muziek (zeker mijn smaak), de tropische omgeving en de gezellige gesprekken zorgen ervoor dat je behandeling er op zit voor je het weet. Gelukkig staat de volgende afspraak al weer gepland. Super!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Maria
Iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid!
4.9
123 reviews

Over

Hallo mijn naam is Maria en ik ben geboren in Brazilië. Daar werd het zaadje gepland voor mijn passie voor uiterlijke verzorging. In de zomer van 2019 opende ik, met tien jaar ervaring in de beauty branche op zak, de deuren van mijn eigen waxing & skincare studio in Hilversum: M-Tropical. Mijn Braziliaanse roots doe ik eer aan; alles in mijn studio heeft een tropisch tintje, wat deze meteen anders maakt dan anders. Zowel mannen als vrouwen komen hier binnen. Het is allemaal lekker relaxed. Ik ben heel open en praat makkelijk, waardoor je je hier al snel helemaal op je gemak voelt. Verzorging en ontspanning dat is wat M-Tropical je te bieden heeft. Maak online een afspraak voor een bezoek aan M-Tropical waxing & skincare studio.

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Maria

Vriendelijk13
Professioneel13
Deskundig8
Vakkundig8

Over

M-Tropical Waxing & Skincare Studio
Mozartlaan 27F
Hilversum

M-Tropical Waxing & Skincare Studio in Hilversum is een professionele schoonheids- en waxsalon met een persoonlijke en comfortabele sfeer. Zowel mannen als vrouwen kunnen terecht voor het waxen van het gezicht en lichaam. Maar ook voor verzorgende en ontspannende gezichtsbehandelingen ben je bij het juiste adres.

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en klantgerichtheid staan voorop bij eigenaresse - en gediplomeerde schoonheidsspecialiste - Maria: jij staat dus altijd centraal bij haar. Maria is gespecialiseerd in het uitvoeren van een Brazilian wax en threading. Voor welke treatment je ook gaat: Maria zorgt ervoor dat je relaxed de behandeling ondergaat en tevreden haar studio verlaat.

Goed om te weten: je kunt gratis parkeren voor de deur.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt