Magnolia Beauty and Wellness

President Kennedylaan 2, 6881VM Velp
4,9
121 reviews
President Kennedylaan 2, 6881VM Velp
Dalurenkorting

Reviews

4,9
121 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Altijd prima, deskundig advies en gezellig ☺️
Sophie
5 uur geleden
hele aardige, innemende gastvrouw met persoonlijke aandacht en goede feedback. Een vakvrouw, die verstand heeft van zaken. Ik vond het ook een sfeervolle, mooie omgeving in de salon, maar de reden dat ik dit niet gewaardeerd heb met veel sterren, is omdat het levensgrote Boedha-hangsel vlak voor de massagetafel mij niet aanstond, ik ervaarde het zelfs als een beetje eng. Dit is uiteraard persoonlijk. De hotstone-massage zelf vond iets tegenvallen, omdat het hele lichaam niet gedaan werd, waar ik -als contrast recatie- ook enigszins begrip voor heb omdat m.n de rug en schouders erg hard waren, dus daar ook de meeste aandacht naar uit ging. De stenen waren alleen in het begin goed warm, voor de rest heb ik ze als lauw gevoeld. Een welgemeend compliment voor de massage van de handen en ook de rust die er in zat, goed op zoek naar triggerpoints. Als laatste waardeerde ik de sympathieke en betrokken uitstraling van de behandelaarster! De beste wensen voor 2018!
Anoniem
17 dagen geleden
Geweldig echt een aanrade. Werkt netjes en hygiënische. Is vriendelijk en een leuke babbel en heeft goeie kennis en tip.
Irma
19 dagen geleden
Prettige behandelingen, rustig en genoeg tijd. Ik kom grrag terug!
Inge
één maand geleden
Wilma
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Magnolia Beauty and Wellness
President Kennedylaan 2
6881VM Velp

Laat je beautybehandelingen uitvoeren door Martine van schoonheidssalon Magnolia aan de President Kennedylaan in Velp. Hier kun je terecht voor professionele behandelingen aangezien Martine gediplomeerd schoonheidsspecialiste, visagiste en grimeuse is. Daarnaast heeft zij meerdere specialisaties afgerond op het gebied van massages en lichaamsbehandelingen. Martine heeft gekozen om te werken met cosmeticalijn Yellow Rose. Deze lijn is 100% natuurlijk en heeft tegenwoordig ook een ecologische lijn. De lijn wordt aangepast aan de behoefte van jouw huid.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0014:00
Zondag
09:0014:00

Schoonheidssalons in de buurt