Reviews

4,6
22 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ben de 1e keer bij Francis geweest en heb er vol van genoten. Ik had gewoon een reiniging geboekt, alles netjes verzorgd en mijn houd voelt fantastisch. Zeker een aanrader en ik was er ook zeker niet de laatste keer.
Kirsten
2 maanden geleden
Zoals altijd perfect! Schone salon en een heerlijke salon stoel waar je heel behaaglijk in ligt met een heerlijk warmte element. Professionele behandeling en een ontspannen sfeer. Mooie produkten en een sfeervol ingerichte salon. Mijn complimenten aan Shenena koning.
Sandra girgis ardon
2 maanden geleden
Annemiek
2 maanden geleden
Beschrijf je bezoek aan Maison de Beauty vriendelijkheid en service
Annemiek
4 maanden geleden
Mijn nagels zien er top uit. Als dat over een paar weken nog zo is kom ik er graag weer terug.
Anoniem
9 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Maison de Beauty
Martinus Nijhoffweg 10
2548EP Den Haag

Bij Maison Beauty weten ze als geen ander dat tot rust komen en je goed voelen de basis is om er goed uit te zien. De salon is zo ingericht dat je tijdens de behandelingen optimaal kan ontspannen en genieten. Neem plaats in de comfortabele en verwarmde behandelstoelen en laat Francis en Shenena de tijd voor je nemen en de juiste behandeling uitzoeken helemaal aangepast aan jouw wensen. Zij zijn gediplomeerd schoonheidsspecialiste en opgeleid bij Instituut Dangremond. Ze bieden huidverzorgingsadvies en diverse behandelingen waarbij ze werken met producten van Dr. Murad en Dr. Belter.

Maandag
09:3020:30
Dinsdag
09:3020:30
Woensdag
09:3020:30
Donderdag
09:3020:30
Vrijdag
09:3020:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt