Reviews

4,6
18 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Mijn nagels zien er top uit. Als dat over een paar weken nog zo is kom ik er graag weer terug.
Anoniem
5 maanden geleden
Ik kom al aantal jaren bij deze lieve vrouw. 1 keer in de maand dus zegt al genoeg toch? De behandelingen die ze uitvoert, de producten die ze gebruikt zijn gericht op de huid zelf, je krijgt heel wat terug voor de behandelingen. En het is nog eens betaalbaar ook! De salon is hygiënisch, ziet er rust gevend uit. De schoonheid specialiste is een vrolijke lieve vrouw, In 1 woord ik blijf trouw aan maison de beauty! Veel liefs
7 maanden geleden
Mooie salon met heel erg vriendelijk personeel, goede profesionele behandelingen en ook goed advies over de huidverzorging! Elke 4 weken blijf ik terug komen.
romy brouwer
7 maanden geleden
Zeer aangename en ontspannen behandeling. Mooie kleine salon met erg vriendelijke dames en goede hygiene en service.
7 maanden geleden
Heel relaxed en goed geholpen. Was na de behandeling helemaal zen en goed geïnformeerd over de juiste producten voor mijn huid.
Lisanne Verhoeven
9 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Maison de Beauty
Martinus Nijhoffweg 10
2548EP Den Haag

Bij Maison Beauty weten ze als geen ander dat tot rust komen en je goed voelen de basis is om er goed uit te zien. De salon is zo ingericht dat je tijdens de behandelingen optimaal kan ontspannen en genieten. Neem plaats in de comfortabele en verwarmde behandelstoelen en laat Francis en Shenena de tijd voor je nemen en de juiste behandeling uitzoeken helemaal aangepast aan jouw wensen. Zij zijn gediplomeerd schoonheidsspecialiste en opgeleid bij Instituut Dangremond. Ze bieden huidverzorgingsadvies en diverse behandelingen waarbij ze werken met producten van Dr. Murad en Dr. Belter.

Maandag
09:3020:30
Dinsdag
09:3020:30
Woensdag
09:3020:30
Donderdag
09:3020:30
Vrijdag
09:3020:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt