Maison de la Mary

C. van Eesterenlaan 5 7, 1019JK Amsterdam
4,2
77 reviews
C. van Eesterenlaan 5 7, 1019JK Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,2
77 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Tops: -María is vriendelijk Tips: -Ruimte voor behandelingen was onaangenaam en oogde wat vergaan en vies, muren en vloer waren o.a. vies. (Kapsalon zag er wel prima uit) -Haalt de haren die er met hars niet afgingen met scheermesje weg -Bij thuiskomst in goed licht zag ik dat niet al het haar weg was.
Hele fijne mensen en leuk omgeving
Good lady who does haircut
Het salon zelf bevel ik zeker aan maar niet om te boeken via treatwell voor deze salon. Was echt een verwarrend gedoe. Ik werd door het salon geveaagd om mijn reaervering via treatwell te annuleren omdat de prijzen bij treatwell niet de originele prijzen van het salon zijn voor de behandeling. Op treatwell betaalde ik 32 euro maar de salon vraagt 40 euro voor de behandeling. Ik had vooruit betaald op Treatwell en kon mijn reservering niet meer annuleren met terugbetaling omdat ik de behandeling voor de volgende dag had geboekt en er dus geen 24 u tussen zat. Als ik het zou annuleren zou ik mijn geld niet terug krijgen van Treatwell. Dus dat was wel echt een hele gedoe en nam de hele " makkelijk boeken" concept van treatwell weg.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

M
Maria
4.4
13 reviews

Behandelingen

Haar
Massage
Gezicht
Ontharen

Over

Maison de la Mary
C. van Eesterenlaan 5 7
1019JK Amsterdam

In Amsterdam Zeeburg zit je bij Maison de la Mary goed voor je haar en beauty. Service en gastvrijheid staan hier op de eerste plaats. Ze bieden verschillende behandelingen als knippen, verven, haren opsteken, bruidskapsels, visagie, gezichtsbehandelingen, waxen, epileren en nog veel meer. De salon is voor mannen, vrouwen en kinderen. Wil je liever niet dat iemand meekijkt tijdens een behandeling? Dan hebben ze ook een plek achter met alle privacy. Voor het haar werken ze met producten van Redken en Pureology en voor de schoonheidsbehandelingen werken ze met Dermalogica.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt