Manuela Hairfashion

4,6
35 reviews
Marconiplein 22B, Rotterdam, 3027HA
Vandaag open: 09:00 - 15:00
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Haar
Massage

Reviews

4,6
35 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super lieve medewerkers en helpen heel goed. Haar zag er super mooi uit na de krulbehandeling en gaven super goed advies en uitleg.
Topper die manual! je merkt aan haar advies en gespreken dat zij haar klanten heel erg belangrijk vindt. Haar tips was waardvol en zij nam haar tijd om mij aan te horen. Het was mijn eerste keer en zeker niet mijn laatste keer!
Zekker een aanrader
Hele fijne knipbeurt gehad bij Manuela die de moeite neemt om je haar te begrijpen en meteen snapt waar je naar op zoek bent met het model dat ik graag wilde. Fijne behandeling, mijn haar is weer gezond en heeft een volume boost gekregen! En voor mijn wenkbrauwen kan ik bij haar collega terecht, ideale combi voor mij. Het haar van mijn dochter laat ik ook speciaal bij Manuela doen, omdat zij kroeshaar op natuurlijk manier behandelt. Heel blij mee!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Manuela
Manager Hairstylist
4.8
9 reviews

Behandelingen

Haar
Massage

Over

Manuela Hairfashion
Marconiplein 22B
3027HA Rotterdam

Op enkele meters van het oude stadion van Sparta Rotterdam gaat de salon van de Braziliaanse Manuela Ladim schuil. De jonge kapster perfectioneerde haar kniptechnieken aan de Nederlandse Kappersakademie. In de zaak streven verschillende kapsters er naar op de hoogte te blijven van alle trends. Behalve haircuts biedt Manuela Hairfashion de mogelijkheid om volledig te kunnen relaxen. Je kunt hier terecht voor perfecte nagels of een volledige waxbehandeling. De Braziliaanse keratine behandeling met speciale eiwitten maakt ieder haartype gezonder en langdurig stijl.

MaMaandag
09:0015:00
DiDinsdag
09:0015:00
WoWoensdag
09:0015:00
DoDonderdag
09:0015:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt