Mardan Massages

Nauwe Geldelozepad 15, Haarlem, 2012EV

Mardan Massages heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

BellezArtista

13 reviews
Leidsestraat 20b, Haarlem

Tibetan Peaceful Massage

34 reviews
Gierstraat 16, Haarlem

Brazilian Beauty Therapist

50 reviews
Leidsestraat 20B, Haarlem

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,5
25 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hele fijne massages. Ik ga altijd wanneer ik echt spierklachten begin te krijgen in mijn nek en schuders en Jolanda helpt mij daar enorm mee. Ze stemt goed af en zorgt voor een fijne sfeer. Erg tevreden!
Mijn hele rug zat vast. De dag na de massage was het al vrijwel weg. Echt veel baat bij gehad.
Het was mijn eerste rug hoofd en nek massage en erg goed bevallen. Ik had wat moeite om te ontspannen maar de masseuse kon me goed op mn gemak stellen en we hadden ondertussen een fijn gesprek. Ik ga zeker nog een keer
Toon meer reviews...

Over

Mardan Massages
Nauwe Geldelozepad 15
2012EV Haarlem

Moe, futloos, pijn, stress of gezondheidsklachten? Op zoek naar energie? In haar salon aan huis weet Jolanda precies wat zij moet doen om jou een beter gevoel te geven. Zij heeft ruim 20.000 massages gegeven en is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een persoon met veel kennis over gezondheid en voeding. Jolanda is recent geslaagd voor de opleiding en basistraining oncologie-massage, dus ook als je kanker hebt ben je bij haar aan het juiste adres. Ervaar het gemak van massage over de kleding heen en geniet terwijl de spanning in je spieren onder de ervaren handen van Jolanda wegvloeit.

Handig om te weten: kom je met de auto? Dan kun je in de Koninginnebuurt op vergunning van Jolanda gratis parkeren in de Iordenstraat, Olieslagerslaan of Mechlenburgstraat. Jolanda meldt het kenteken in de salon aan.

MaMaandag
15:0019:00
DiDinsdag
15:0019:00
WoWoensdag
15:0019:00
DoDonderdag
15:0019:00
VrVrijdag
15:0019:00
ZaZaterdag
16:3019:00
ZoZondag
16:3018:00