Marisela Pedicure

Hosta 5, 2211ML Noordwijkerhout
4,8
29 reviews
Hosta 5, 2211ML Noordwijkerhout

Alle behandelingen

Reviews

4,8
29 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Timo
één maand geleden
Prima pedicure
Erica
één maand geleden
Ruim een jaar geleden binnengekomen met 8 kalknagels. Nu een jaar verder zijn ze zo goed als verdwenen, Marisela zei, beloofde het nog net niet, maar dat ze weg zouden zijn als we een jaar verder waren. Het werden een paar maanden meer, mag dat is niet noemenswaardig als je al 30 jaar last hebt gehad van kalknagels. Talloze (dure) middeltjes gebruikt, maar niet hielp. En nu???? Yessssss bijna weg. Ondertussen zijn ook mijn eeltplekken en kloven verdwenen. Lekkerrrrrrr super Marisella, het is jammer dat je je werk zo goed doet, want dat betekent dat ik minder bij jou langs hoef te komen. Eigenlijk hoef ik ook niet langs te komen, maar het is gewoon lekker dat je mijn voeten zo heerlijk behandeld
markie
2 maanden geleden
Altijd een gevoel alsof ik nieuwe voeten heb als ik bij Marisela ben geweest. Ben best een kritische klant in alle soort zaken, maar kom hier al jaren naar volle tevredenheid. Als je eens naar mijn voeten kon kijken dan zou je het wel begrijpen. Ik was in het ongelukkige bezit van 10 kalknagels, welke nu bijna verleden tijd zijn. De kalknagels dan, want mijn tenen zitten er gelukkig nog aan. Ik kreeg, nou ja kreeg, ik kocht een behandeling waar mijn droge voeten met schilvers in een soort kousen gingen. Twintig minuten mee gezeten, toen zagen ze er al prachtig uit, maar na een week herkende ik mijn voeten niet meer. Kortom fantastisch. Ik kom al jaren, zoals ik al eerder aangaf, en heb nog geen 1 keer een beoordeling gegeven, ben niet zo van dat omhoog schrijven van mensen, maar Marisela heeft deze beoordeling ruimschoots verdiend. Ze doet het fantastisch.
mark
2 maanden geleden
Heerlijke behandeling gehad! Ze is heel kundig en prettig.
Silvie
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Marisela Pedicure
Hosta 5
2211ML Noordwijkerhout

Geef je voeten eens de nodige aandacht bij Marisela Pedicure in de buurtwijk Mossenest. Hier kun je in een gezellige en ongedwongen sfeer terecht voor voetverzorging ten top. Eigenaresse Marisela zorgt er namelijk voor dat je voeten verzorgd zijn, zodat je voeten weer helemaal gezien mogen worden. Ook wanneer je last hebt van kalk- en schimmelnagels staat ze voor je klaar met raad en daad. Breid je pedicure eens uit met een voetmassage en je verlaat de salon extra lichtvoetig en ontspannen.

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
12:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt