Reviews

4,9
69 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Aandacht en zorg. Heel fijn!
Laura Roelants
7 dagen geleden
Bij Masja ben je letterlijk en figuurlijk in goede handen! Wat een professioneel, kundig en warm persoon is Masja. Ze stelt je volledig op je gemak en wil duidelijk het beste voor je. Ik heb een heerlijke en diepwerkende massage van haar ontvangen, waarbij ik haar volledige toewijding voelde. Alsof ze precies weet wat het beste voor jou is, en voelt waar ze moet zijn en wat ze moet doen om jou uit de knopen en in de ontspanning en doorstroming te krijgen. Ik heb meerdere massages gehad in mijn leven maar ik ben echt onder de indruk van deze massagepraktijk. Een absolute aanbeveling!
Jeanien
9 dagen geleden
Marjolein
10 dagen geleden
Een bezoek aan Masderplan is echt aan te raden. Masja neemt rustig de tijd en verstaat haar vak erg goed. De ontspanningsmassage zorgt voor dagenlang extra energie!
Martin
11 dagen geleden
Al een aantal keer geweest en altijd enorm tevreden. Masja is zeer ervaren en dat merk je tijdens de behandelingen. Daarnaast is ze een ontzettend fijn persoon! Een aanrader!
P. Linde
12 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Masderplan
Boogmuur 71
3991RR Houten

Masja werkt in haar praktijk Masderplan als energetisch massagetherapeut. Hier sta jij helemaal centraal en kijk je samen met Masja wat jij op dat moment nodig hebt. Het kan bijvoorbeeld gaan om een heerlijke ontspanningsmassage of een therapeutische massage, omdat je fysieke of energetische klachten hebt. De behandeling wordt in goed overleg volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Alle behandelingen hebben één ding gemeen: onverdeelde aandacht voor jezelf.

Let op: je vindt Masderplan in Gebouw Het Ravelijn (ingang B).

Maandag
07:0023:45
Dinsdag
19:0023:45
Woensdag
07:0023:45
Donderdag
19:0023:45
Vrijdag
19:0023:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt