Massage en Therapie Almere

De Steiger 74A, Almere Haven
4,7
87 reviews
De Steiger 74A, Almere Haven

Alle behandelingen

Reviews

4,7
87 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Alles wordt netjes uitgelegd en toegelicht. Ook krijg je goed advies over wat goed is voor je lichaam.
Dennis
7 dagen geleden
Zeer intense massage. Ging mij niet zozeer om ontspanningsmassage maar om het echt uit het lichaam masseren van spanning. Dat heeft Marielle heulll goed gedaan.
Ingvi van Rooijen
11 dagen geleden
Tonny
13 dagen geleden
Great massage with just right techniques
Elisa Yang
13 dagen geleden
Ik ben nu 3x bij Marielle geweest en zij is een hele lieve en geïnteresseerde masseuse. Ze vraagt en luistert heel goed naar je klachten en verhaal en ik moet zeggen dat er tussen de 1e en 2e keer wel even een periode heeft gezeten en zij herkende me gewoon nog en wist ook mijn verhaal nog. Hier was ik oprecht verbaasd door. Daar naast is ze eerlijk over wat ze voor je kan betekenen, maar denkt ook met je mee wat je verder nog mogelijk zou kunnen helpen. Daarnaast vindt ik de massage echt top, heb echt het idee dat er iets is gedaan. Ze heeft een harde hand, maar daar hou ik wel van en heb ik ook wel nodig :)
Denise
16 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Massage en Therapie Almere
De Steiger 74A
Almere Haven

Heb jij last van stress, vermoeidheid, pijn of ben je energieloos en heb je het gevoel dat je niet meer weet waar je moet beginnen? Neem dan even tijd om tot rust te komen tijdens een massage bij Massage en Therapie Almere in Almere Haven. Eigenaresse Marielle is opgeleid tot therapeut en weet als geen ander hoe belangrijk de balans tussen lichaam en geest is. Je kunt bij deze salon terecht voor verschillende soorten wellnessmassages, specifieke klachtgerelateerde massages en voor diverse therapieën.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:0018:00
Woensdag
08:3022:30
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
08:3017:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt