Massage van Kelsey

4,8
6 reviews
Terminalweg 39B, Amersfoort, 3821AJ
Open Vandaag: 10:00 - 22:00

Reviews

4,8
6 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke massage weer gehad! Ze weet precies waar de knopen zitten en weet precies genoeg kracht te geven voor mij. Ik geniet elke keer weer!
Kelsey is erg vakkundig en ervaren in haar vak. Ben erg goed geholpen en ga zeker terug!
Had last van een spier in mijn nek die al dagen helemaal vast zat. Het deed ontzettend pijn, maar Kelsey heeft ‘t goed los weten te krijgen en na een dag was de pijn helemaal weg! Echt heel fijn, dat was een hele grote opluchting. Daarbij is Kelsey ook nog eens erg aardig.
Fijne massage!
Aanrader. Kelsey is heel vriendelijk en de massage was erg goed.
Toon meer reviews...

Over

Massage van Kelsey
Terminalweg 39B
3821AJ Amersfoort

Massage van Kelsey is gevestigd bij FIT-Together Personal Training Studio. Een heerlijke, stijlvolle en vooral warme ruimte waarin jij kunt genieten van allerlei massages.⁠

Merken en producten: Alle producten die in de praktijk gebruikt worden voor de massages zijn vegan.

Het team: Kelsey heeft tijdens haar opleiding fysiotherapie haar passie in het masseren gevonden. Ze is zichzelf verder gaan specialiseren en heeft onder andere de opleiding tot NGS masseur gevolgd. ⁠ Iedere masseur is anders en heeft een eigen manier van masseren en beheersing van technieken. Voor Kelsey is het vooral belangrijk dat ze niet elke keer een standaard massage geef. Ze voelt daarbij heel erg wat jij op dat moment nodig hebt. En dit wordt bespreekbaar gemaakt. Dit zodat de massage ook helpt waarbij jij het nodig hebt. ⁠ Ben je benieuwd hoe ze jou kan helpen? Heb je bepaalde klachten aan je rug of nek? Ben je bijvoorbeeld zwanger en heb je last van je rug of bekken? Of ben je gewoonweg toe aan een heerlijke ontspannende massage? Kelsey helpt je graag! Voel je welkom om een vraag te stellen.⁠

Gespecialiseerd in: De specialisaties van Massage van Kelsey zijn zwangerschapsmassages, bindweefselmassage, sportmassage en klachtgerichte massages van de lage rug en rug-, nek-, schouder.⁠

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Je kunt gratis voor de deur parkeren maar het station zit ook om de hoek. Station Schothorst (1,4 km).

Extra's: Zwanger? Door de speciale massagetafel kan je gewoon op je buik liggen tijdens de massage. Op deze manier kan je maximaal ontspannen.

MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Massage van Kelsey

Massage van Kelsey is geopend maandag van 10:00 tot 22:00, van dinsdag tot donderdag van 09:00 tot 22:00 en vrijdag van 09:00 tot 17:00. De salon is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Massage van Kelsey zijn: Sportmassage, Ontspanningsmassage en Zwangerschapsmassage
De populairste behandeling, Sportmassage, heeft een gemiddelde prijs van € 55,00.
Bij Massage van Kelsey kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Massagesalons in de buurt