Massage van Sebas

Het Hoogt 182, Amsterdam

Massage van Sebas heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Movement Matters

1557 reviews
Papaverweg 46, Amsterdam

Ruty's Beauty & Face

75 reviews
IJplein 300, Amsterdam, Amsterdam-Noord

Laser&Skin Therapie

61 reviews
Buikslotermeerplein 170, Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

5,0
9 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik zou Massage van Sebas zeker aanraden! Zeer goede massage in een fijne ontspannen sfeer. Sebastiaan luistert goed naar welke klachten/behoeftes je hebt, en voelt ook aan welk gebied om meer aandacht vraagt. Mijn nek/schouderpijn is verdwenen :)
Toon reactie salon...
Loved it! I enjoyed the massage incredibly in a combination with nice atmosphere, music, smells! I highly recommend this place for complete relaxation! The tension in the neck is gone after the first session.
Toon reactie salon...
Ontspannen massage met alle aandacht, superfijn!
Sebas straalde al rust uit bij het binnenkomen en ik voelde mij op mijn gemak. De massage was erg goed, 1,5 uur gaat snel voorbij al was ik mij totaal niet bewust van de tijd. Thuis gekomen was ik erg ontspannen en ik heb sinds tijden niet zo goed geslapen, zelfs de dagen erna nog. Aanrader!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Massage van Sebas
Het Hoogt 182
Amsterdam

Zodra je massagesalon Massage van Sebas - in Buikslotermeer te Amsterdam - binnenloopt ervaar je een oase van rust met een positieve energie. Leg jezelf in de watten met een ontspanningsmassage of gerichte rug-, nek- en schoudermassage. Of ga voor een holistische massage zodat je lichaam en geest weer in balans komen.

Masseur Sebastiaan heeft meer dan 4 jaar ervaring en hij kijkt altijd naar de behoeftes van jouw lichaam. Op die manier kunnen probleemzones extra aandacht krijgen. Voor welke massage je ook gaat: Sebastiaan zorgt ervoor dat je ontspannen de deur verlaat.

Goed om te weten: bij deze salon aan huis kun je alleen contant betalen.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
17:0021:00
ZoZondag
17:0021:00