Laan van nieuw Oost Indie 217, Den Haag
Thuissalon

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,9
7 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wim weet wat je nodig hebt. Ik ging voor rug, schouder- en nekmassage, maar de stress zat heel ergens anders. De volgende dag was ik als herboren.
Afgelopen week een super ontspanningsmassage gehad bij Wim. In een heerlijke ontspannen omgeving een uur lang genieten. De mogelijkheid om na afloop te douchen is ook echt fijn. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen
Het was een hele fijne ervaring deze massage bij Wim Diesveld en ik raad hem dan ook van harte aan een ieder aan. Ook in de aanloop naar de uiteindelijke afspraak (die door Covid en een privéreden telkens weer moest worden uitgesteld en omgezet) was het erg prettig te merken hoe zorgvuldig en vriendelijk Wim met zijn klanten omgaat.
In een sfeervolle ruimte, op een ontspannen wijze heb ik genoten van een heerlijke massage. Met een fijn muziekje op de achtergrond. Ik kreeg ook eventueel de ruimte om mijn eigen muziek af te laten spelen. Maar daar koos ik niet voor. Vooraf was er gelegenheid om te douchen. De massage werd rustig opgebouwd, ik kreeg een zachte deken over mij heen, dat gaf een gevoel van discretie. En het was behaaglijk warm. Na afloop voelde ik mij heerlijk ontspannen.
Goede stevige massage, maar zeker niet hard,.De masseur is een prettig persoon, die een prettige massage geeft . Resultaat: ontspanning! een aanrader!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Wim
masseur

Over

Hallo, welkom op mijn site. Mijn naam is Wim Diesveld, ik ben 52 jaar en trotse vader van 4 volwassen zoons, en verliefd op Ellen. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als conciërge op een basisschool. Buiten het masseren heb ik nog meer hobby´s, namelijk: hardlopen, fietsen, zwemmen in de zee en naar de sportschool. ​ Masseren deed ik al thuis bij familie. Vond dat echter zo leuk dat ik de basiscursus "ontspannings massage" ben gaan volgen,  Vandaar uit ben ik de opleiding ontspannings masseur gaan doen. ​ Hoop je snel te mogen begroeten in mijn praktijk. ​ met warme groet: Wim Diesveld

Behandelingen

Massage

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
Alleen volwassenen
Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Creditcard geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Betaald parkeermogelijkheid
Gratis parkeermogelijkeid
Spa faciliteiten
Sauna

Over

Massagepraktijk Handen
Laan van nieuw Oost Indie 217
Den Haag

Bij Massagepraktijk Handen in Den Haag ben je in goede handen. In deze praktijk aan huis kun je terecht om even helemaal tot rust te komen bij een ontspannende massage. Maar ook voor specifieke klachten kan je bij de praktijk terecht om de spanning uit je lichaam te laten masseren.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Tramhalte Ootinje

Het team: Massagetherapeut Wim heeft ruim een jaar ervaring.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Een totale ontspanningsbeleving, je krijgt alle aandacht en de klant is hier keizer
  • Gespecialiseerd in: Klassieke en holistische massages
  • De extra’s: Gratis parkeren voor de deur
MaMaandag
17:0020:30
DiDinsdag
17:0020:30
WoWoensdag
17:0020:30
DoDonderdag
17:0020:30
VrVrijdag
17:0020:30
ZaZaterdag
08:0012:00
ZoZondag
Gesloten

Thuissalons in de buurt