Sigmaplantsoen 769, Leiden, 2321KL

Reviews

4,8
38 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijk ontspannen! Even helemaal weg :)
Super fijne massage! Je komt helemaal tot rust. Je wordt met super veel respect behandeld zodat je je helemaal veilig voelt.
De faciliteiten zijn uitstekend ondanks locatie in privé-woning. Voldoende parkeergelegenheid. Hele mooie kamer, sfeervol ingericht met relax music. Genoeg tijd rondom de behandeling. Zeer goede uitleg en leuk gesprek ook achteraf. Mijn hoofdmassage was zoals verwacht na de uitleg en heel grondig en kwam professioneel over. Zeker een aanrader! Enige verbeteringspunt - een spiegel met voldoende verlichting om make-up / haar te herstellen voor het weggaan.
Fijne sfeer, goed intake gesprek, respect voor privacy en ze gaat zorgvuldig te werk.
Een hele fijne Indiase hoofdmassage gehad. Prettige ontvangst, schone en professionele ruimte. Fijn gesprek vooraf en achteraf, met een kopje thee.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Angelique
5.0
23 reviews

Behandelingen

Massage

Over

Massagepraktijk InTheMoment
Sigmaplantsoen 769
2321KL Leiden

Bij Massagepraktijk InTheMoment in Leiden kunnen vrouwen terecht voor verschillende massages. Angelique is veel massagetechnieken machtig en ze heeft zelfs in Chiang Mai, in het noorden van Thailand, cursussen gevolgd om je te kunnen voorzien van authentieke Thaise massages. Breid je massage eventueel uit met speciale oliën en je moment van ontspanning is compleet. Je ervaart hier een moment voor jezelf: niets hoeft en je lichaam en geest mogen even helemaal ontspannen. Neem je regelmatig een massage, dan krijgen je weerstand, bloedcirculatie en je afvoer van afvalstoffen een boost, maar daarnaast geeft het ook veel rust in je hoofd. Na een massage bij InTheMoment kun je er weer tegenaan.

Let op: in de praktijk worden enkel vrouwen behandeld. Er kan niet worden gepind.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
11:0021:00
WoWoensdag
11:0021:00
DoDonderdag
11:0021:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt