Massagepraktijk Jonate - Haarlem

Waddenstraat 22, 2036NA Haarlem
4,9
22 reviews
Waddenstraat 22, 2036NA Haarlem
Dalurenkorting

Reviews

4,9
22 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Een heerlijke, stevige en professionele massage om de spieren te ontspannen. Jonate heeft veel ervaring en neemt de tijd om alles te bespreken. De salon is leuk ingericht en schoon. Voor herhaaling vaatbar!
Lumi
4 maanden geleden
Jonate is een super vriendelijke en professionele vrouw. Het is bij Jonate niet alleen een massage maar ook een soort therapie, ik voel mij erg begrepen door haar. De massages zijn super, heb zelf al verschillende massages bij Jonate geprobeerd. Ze neemt echt de tijd voor je, ik ga nooit meer bij een ander!
Cherelle Assendelft
5 maanden geleden
De massage en behandeling van Jonate was ronduit top!
Manon
6 maanden geleden
Het was een zeer aangename ervaring en het is het zeker waard om er nog eens heen te gaan. Ik vond het wel alleen vreemd om zomaar bij iemands huis binnen te lopen. Daardoor was ik wel eventjes op het verkeerde pad gezet. De masseuse is een vriendelijke, spontane vrouw die hart voor de zaak heeft
Anoniem
6 maanden geleden
Jammer dat de pakking bij mij al was afgekoeld doordat ik eerst de massage had en daarna de pakking. Ik vond dat de masseuse de juiste balans had tussen praten en stilte, geen onnodige praatjes.
Gracia
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Massagepraktijk Jonate - Haarlem
Waddenstraat 22
2036NA Haarlem

Jonate is een vakkundige, vriendelijke en gezellige vrouw die vakkundig en effectief lichamelijke klachten aanpakt. In haar professionele praktijk op de Waddenstraat in Haarlem geeft zij persoonlijke professionele massages gericht op ontspanning en het verminderen/verwijderen van pijnklachten. Denk aan een ontspanningsmassage, ayurvedische massage of triggerpoint massage. Geen enkele massage is hetzelfde, ze worden volledig aan jouw behoeften aangepast. Het motto van Jonate is dat je goed voor je lichaam moet zorgen, dit is een investering waar je iets voor terugkrijgt wat onbetaalbaar is.

Maandag
15:3017:00
Dinsdag
10:0017:00
Woensdag
15:3017:00
Donderdag
15:3017:00
Vrijdag
10:0012:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt