Massagetherapie Pieters - Gouda

4,9
10 reviews
Sportlaan 8, Gouda

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,9
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Voelde me er op me gemak en een fijne massage. Mooie ruimte en ontspannen sfeer. Martijn is zeer deskundige
Toon reactie salon...
Ik kom al langere tijd wekelijks bij Martijn voor een massage ivm mijn fibromyalgie. Martijn weet altijd op de juiste manier te behandelen en ik heb sindsdien aanmerkelijk minder pijnklachten en vrijwel geen hoofdpijn meer. Daarnaast is Martijn een prettige, rustige masseur!
Toon reactie salon...
Martijn is een zeer professionele sportmasseur met kennis van zaken. Als fervent fietser heb ik altijd last van stijve kuiten. Martijn weet precies hoe hij ze los moet masseren. Top. Ik heb de volgende afspraak al weer gemaakt.
Toon reactie salon...
Zoals velen werk ik al een tijdje thuis door Corona en kon ik wel een ontspanningsmassage gebruiken. Ook had ik last van mijn nek. Martijn heeft eerst mijn nek behandeld en daarna een ontspanningsmassage gegeven. De ontspanningsmassage was super! Ik kwam helemaal relaxed en als herboren van de massagetafel af. Martijn gebruikt warme massageolie, heerlijk!! Ook mijn nekklachten zijn over. Ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Martijn
Massagetherapeut

Over

Martijn helpt jou met de aanpak van jouw pijnklachten. Geniet van een heerlijke ontspanningsmassage of sportmassage. Naast mijn eigen praktijk werk ik als (sport)masseur bij een 5 sterren wellness resort.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Locatie
Treinstation dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid

Over

Massagetherapie Pieters - Gouda
Sportlaan 8
Gouda

In Gouda zit Massagetherapie Pieters de praktijk voor (sport) massage en therapie. Eigenaar Martijn heeft jarenlange ervaring en een holistische behandelvisie , die ervoor zorgt dat zijn behandelingen meer zijn dan alleen massage, namelijk maatwerk.

Martijn zorgt niet alleen voor symptoombestrijding, maar zoekt samen met jou naar de oorzaak van het probleem. In deze praktijk staan professionaliteit en een persoonlijke benadering centraal zodat je altijd tevreden de praktijk weer verlaat.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt