Massagetherapie Pieters - Gouda

Lakerpolderplein 5, Gouda
5,0
5 reviews
Lakerpolderplein 5, Gouda
Thuissalon

Alle behandelingen

Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De massages van Martijn zijn ontspannend en door de holistische benadering ook echt goed herstellend en corrigerend wanneer je bijv vaak een verkeerde zithouding aanneemt. Ik ben er inmiddels al 4x geweest en ik ga zeker nog eens.
Toon reactie salon...
Hele fijne sport- en ontspanningsmassage gehad van Martijn. Zeker een aanrader.
Toon reactie salon...
Ben al meerdere keren bij Martijn geweest. Hij straalt rust uit en zijn praktijk is schoon en rustgevig. Martijn is een gevoels mens. En weet goed de stresspunten te ontladen. Na je behandeling ben je als herboren. Ik raad iedereen zijn praktijk aan. En wens heb veel geluk met zijn business. Mvg, Risza en jennefa
Toon reactie salon...
Ik heb genoten van de ontspanningsmassage bij massagetherapie Pieters. Fijne ontvangst en korte inventarisatie van mijn verwachting. De massageruimte is licht, ruim en ademt een rustige sfeer. Ik heb me echt kunnen ontspannen en ging weer helemaal opgeladen naar huis. Wat mij betreft een aanrader en voor herhaling vatbaar!!
Toon reactie salon...
Superfijne massage! Martijn stelt je direct op je gemak en legt vantevoren duidelijk uit wat het verloop van de behandeling is. Ik kreeg ook goeie tips over hoe ik mijn houding en leefwijze kan verbeteren. Ik voelde me als herboren na afloop en kom zeker terug!
Toon reactie salon...

Ontmoet het team

Martijn
Massagetherapeut

Over

Martijn helpt jou met de aanpak van jouw pijnklachten. Geniet van een heerlijke ontspanningsmassage of sportmassage. Naast mijn eigen praktijk werk ik als masseur bij een 5 sterren wellness resort.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Locatie
Treinstation dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid

Over

Massagetherapie Pieters - Gouda
Lakerpolderplein 5
Gouda

In Gouda zit Massagetherapie Pieters. Hier kun je terecht voor verschillende massages uitgevoerd met verschillende technieken. Eigenaar Martijn heeft een holistische behandelvisie , die ervoor zorgt dat zijn behandelingen meer zijn dan alleen massage, namelijk maatwerk.

Martijn zorgt niet alleen voor symptoombestrijding, maar zoekt samen met jou naar de oorzaak van het probleem. In deze salon staan professionaliteit en een persoonlijke benadering centraal zodat je altijd tevreden de salon weer verlaat.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt