MASSEUR

Buurkerkhof 4, Utrecht
4,8
396 reviews
Buurkerkhof 4, Utrecht
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,8
396 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prettige open sfeer, fijne communicatie en niet te veel poespas, voelde me direct op mijn gemak. Een erg fijne massage, ik ga zeker nog een keer!
prettig.
Ronald geeft je gelijk een relaxed gevoel. Na een korte kennismaking netjes op afstand volledig ontspannen plaats kunnen nemen op de speciale zwangerschap installatie. Wat een genot na al die weken thuis werken om je lijf weer soepel te voelen worden en een moment voor jezelf te hebben. Ronald weet precies aan te voelen waar de gevoelige punten en knopen zitten en laat je stralend de deur uit lopen! Door gepaste (hygiëne) maatregelen geen moment me druk gemaakt om COVID 19 perikelen. Kom zeker nog een keer terug in mijn verlof.
Persoonlijk miste ik een muziekje op de achtergrond. Verder was het heel rustgevend en ontspannen. Mooie locatie en fijne ambiance!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ronald
masseur
4.9
239 reviews

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Ronald

Professioneel6

Over

MASSEUR
Buurkerkhof 4
Utrecht

Kom heerlijk tot rust bij MASSEUR in Utrecht. Eigenaar Ronald weet precies wat hij moet doen bij klachten of disbalans in je lichaam. Zijn energieke handen zorgen ervoor dat jouw lichaam en spieren weer volledig ontspannen en in balans komen. Ook kun je hier terecht wanneer je behoefte hebt aan een wellness-moment. Ondertussen droom je heerlijk weg en geniet je van het karakteristieke en historische uitzicht op de Domstraat. Luister naar je lichaam en kies een massage die bij jou past.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0021:30
DoDonderdag
10:0021:30
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt