Sint Annastraat 282, Nijmegen
Vrijdag open: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,7
314 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
ik ga met veel plezier omdat Maudy niet alleen een gewone schoonheidsspecialist is maar ook een geweldig mens met veel ervaring. Altijd goed advies en handige tips. Oprechte aandacht en na de behandeling is mijn huid zichtbaar en voelbaar schoon en zacht.
Het is altijd een feestje om naar Maudy te gaan. Een zeer professionele en aardige, lieve vakvrouw.
Ze kijkt heel goed naar welke kleur en vorm er het beste bij je huidtype en gezicht passen en bespreekt dit ook met je. Maudy is daarnaast heel vriendelijk, kundig en in voor een goed gesprek.
Het is altijd een feestje om bij Maudy te komen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Maudy

Over

Maudy Vossen, eigenaresse van Huidinstituut Maudy Vossen, is een gediplomeerde en vakkundige schoonheidsspecialiste en zit nu bijna 20 jaar in het vak. Ze is gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering. In 2016 en 2019 heeft Maudy meegedaan aan de Beauty-award verkiezing (de meest prestigieuze vakprijs) en wist tot 2 keer toe een finaleplaats te behalen door bij de laatste 3 beste schoonheidsspecialiste te eindigen. In 2018 heeft ze de felbegeerde Treatwell-award ontvangen vanwege de hoge review score’s van haar tevreden klanten. "Zorg goed voor je huid , je heeft er maar 1!"

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Voorzieningen

Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Gratis parkeermogelijkeid
Talen
Engels
Duits
Nederlands

Over

Maudy Vossen Huidinstituut
Sint Annastraat 282
Nijmegen

Bij Maudy Vossen Huidinstituut in St Annastraat in Nijmegen ben je aan het juiste adres als jouw huid wel wat verzorging kan gebruiken. Voorafgaand aan iedere behandeling vindt er een intakegesprek plaats waarin klachten en verwachtingen naar voren worden gebracht. Door Maudy's specifieke behandelmethodes, jarenlange ervaring en actieve begeleiding behaalt ze snel zichtbare resultaten. De keuze voor kwalitatief hoogstaande merken en behandelingen met persoonlijke aandacht maken hier het verschil! Je kunt bij Maudy Vossen terecht voor de meest gespecialiseerde huidverbeterende behandelingen zoals huidverjonging en specifieke huidproblemen; acne, rosacea, couperose en pigmentvlekken maar tevens ook voor een deskundig thuisadvies.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon bevindt zich dichtbij station Nijmegen Heyendaal & bushalte Sint Annamolen (Lijn 83).

Het team:
Eigenaresse Maudy is een gediplomeerd en vakkundige schoonheidsspecialist. Ze heeft bijna 20 jaar ervaring en biedt actieve begeleiding.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Professionele sfeer.
  • Gespecialiseerd in: Huidverjonging en huidverbetering.
  • Merken en producten: Cosmedix en Pascaud.
  • De extra’s: In 2016 en 2019 heeft Maudy meegedaan aan de Beauty-award verkiezing en wist ze 2 keer toe een finaleplaats te behalen.
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Huidklinieken in de buurt