Mayce's Beauty & Nails

Heerbaan 222, 4817NL Breda
4,4
16 reviews
Heerbaan 222, 4817NL Breda

Reviews

4,4
16 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Soraya
3 maanden geleden
Lieve ontvangst. Maakt gezellig een praatje en reageert goed op hoe ik het resultaat vond. Een wenkbrauw was niet helemaal naar wens en ze paste het meteen aan zo datik tevreden de deur uit ging. Dankjewel voor de goede service!
Anoniem
5 maanden geleden
thyra
6 maanden geleden
Ik kom al jaren bij Mayce voor veel verschillende behandelingen. Ben altijd super tevreden met het resultaat. Mayce is leuke meid en heel gastvrij. Ze luistert goed naar je wensen! Momenteel al 3 jaar en voorlopig niet weg te slaan bij Mayce’s.
Sam
6 maanden geleden
Warm onthaal en met kopje koffie erbij legde Mayce uit wat de behandeling inhield en werd mijn huidtype etc bepaald. Dan heerlijk ontspannen, tot bijna in slaap vallen toe! Mijn gezicht en hals hebben nog weken lang nagenoten van alle extra voeding en hydratatie ondanks het schrale weer. Voor een 50+ droge huid eigenlijk een must om regelmatig te doen... Ook een goede inschatting van hoe best mijn wenkbrauwen weer vorm te geven. Zeer professioneel allemaal maar dat wist ik al van haar nagel werk! Merci Mayce
Francisca Fleurbaey
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Mayce's Beauty & Nails
Heerbaan 222
4817NL Breda

Bij Mayce’s Beauty & Nails in Breda Oost kun je terecht voor prachtige nagels. Eigenaresse Mayce weet als geen ander dat verzorgde nagels en handen het persoonlijke visitekaartje van iedere vrouw zijn. Heb je geen mooie nagels van jezelf? Kies dan voor kunstnagels of een nagelbijtarrangement. Daarnaast kun je jouw verzorgde look afmaken met het laten aanbrengen van wimperextensions en het laten harsen van ongewenste lichaamshaartjes. Kwaliteit staat bij Mayce’s hoog in het vaandel en dit zie je zeker terug aan het resultaat.

Maandag
19:0021:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:0021:30
Donderdag
19:0021:30
Vrijdag
09:0012:00
Zaterdag
09:0013:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt