Medical Masseur Utrecht Vaartsche Rijn

4,9
814 reviews
Lepelaarstraat 1, Utrecht - Onderdeel van Medical Masseur
Open Vandaag: 07:00 - 22:30

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Massage
Therapie en Mindfulness

Reviews

4,9
814 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Voor herhaling vatbaar. Robbert is erg vriendelijk en creërt een ontspannen sfeer. De massage was goed en heeft de klachten verminderd.
Keer op keer verlaat ik de massagetafel van Robbert bevrijd van spanning en pijn. Het meest ontspannen in weken, zo loop ik de deur uit.
Robbert is zeer kundig en vriendelijk. De ruime keuze aan locaties en ervaren masseurs in regio Utrecht via zijn netwerk bieden voldoende mogelijkheden om een massage te regelen. Daarnaast is hij beschikbaar via WhatsApp waardoor het maken of wijzigen van afspraken laagdrempelig is.
Een hele fijne en goede behandeling gehad van Robert. Hij verstaat zijn vak als geen ander. Goede massage en een gezellig contact. Een enorme aanrader!
Top weer!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Wat onze klanten zeggen over Robbert

Deskundig14
Vakkundig8
Ervaren8
Professioneel7

Over

Medical Masseur Utrecht Vaartsche Rijn
Lepelaarstraat 1
Utrecht

Bij massagesalon Medical Masseur in Utrecht ben je aan het juiste adres voor onder andere een ontspanningsmassage, sportmassage, bindweefselmassage, deep tissue massage en tennisarm-massage.

Eigenaar Robbert is een professionele massagetherapeut en zorgt er middels zijn gepersonaliseerde behandelingen voor dat veelvoorkomende klachten verdwijnen. Denk hierbij aan klachten die zijn ontstaan door repeterende bewegingen, hoofdpijn-, stress- of sport-gerelateerde klachten, maar ook fysieke ongemakken die zijn ontstaan door een verkeerde lichaamshouding. Je wordt behandeld in een open en ontspannen sfeer en je klacht wordt hier altijd serieus genomen. Medical masseur is aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.

MaMaandag
07:0022:30
DiDinsdag
07:0022:00
WoWoensdag
07:0022:00
DoDonderdag
07:0022:00
VrVrijdag
07:0022:00
ZaZaterdag
07:0022:00
ZoZondag
07:0019:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Medical Masseur Utrecht Vaartsche Rijn

Medical Masseur Utrecht Vaartsche Rijn is geopend maandag van 07:00 tot 22:30, van dinsdag tot zaterdag van 07:00 tot 22:00 en zondag van 07:00 tot 19:00.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Medical Masseur Utrecht Vaartsche Rijn zijn: Rug-, schouder- en nekmassage, Deep tissue massage en Sportmassage
De populairste behandeling, Rug-, schouder- en nekmassage, heeft een gemiddelde prijs van € 45,22.
Bij Medical Masseur Utrecht Vaartsche Rijn kun je vooraf betalen, zodat je ter plekke niet met contant geld hoeft om te gaan.
Salonawards
Top Rated 2021Top Rated 2020Top Rated 2018Star Of The Year 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt