Medisch Pedicure Briah

4,7
31 reviews
De Binderij 72, Almere

Reviews

4,7
31 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben bij Briah geweest, ze vertelde me dat ik schimmel en wratten op de huid onder mn voeten had. Dit kon zij oplossen met zeer dure behandeling van 110€ euro en dat moest ik dan zelfs herhaaldelijk doen. Nou was het zo dat ik zelf nooit geen wratten of schimmels op mijn huid had gezien en vond het dus ook een vreemd verhaal. Nu ben ik bij een andere medische pedicure geweest (aangesloten bij provoet) en zij zag niks van wat Briah zag. Ik had er een slecht gevoel bij, voelde als geldklopperij.
Zeer professionele dame, die echt de tijd neemt voor de behandeling. In tijden niet met zoveel zorg een pedicure en behandeling gehad. Je hoort dat ze verstand heeft van haar vak als ze erover praat. Ik kom hier graag terug.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Medisch Pedicure Briah
De Binderij 72
Almere

In de Literatuurwijk in Almere vind je Medisch Pedicure Briah. Bij deze nagelsalon kun je terecht voor een cosmetische en een medische pedicure, gellak, het behandelen van schimmelnagels of een ontspannende voetmassage.

Eigenaresse Irene werkt professioneel en met veel passie. Vooraf aan een behandeling vindt er een intake plaats zodat je een behandeling op maat krijgt. Tevens kun je bij haar terecht voor een screening bij reuma en diabetes, nagelreparatie en het verwijderen van likdoorns. Deze salon is aangesloten bij ProVoet.

Goed om te weten: je kunt hier alleen contant betalen.

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
13:0021:00
DoDonderdag
13:0021:00
VrVrijdag
08:0013:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
13:0018:00
Salonawards
Top Rated 2020

Nagelstudio's in de buurt