Medisch Pedicure Briah

De Binderij 72, Almere
4,7
8 reviews
De Binderij 72, Almere

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage

Reviews

4,7
8 reviews
Ambiance
Hygiëne

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Echt een top salon! Ook is de pedicuurster erg aardig en kan je gewoon gesprekken met haar voeren zonder dat er een ongemakkelijke stilte is. Echt zeer tevreden!!
ik vond dat het een uitstekende behandelingen
Ik heb mijn allereerste behandeling gehad. Ik werd goed opgevangen, duidelijke uitleg van elke stap gehad en de nut daarvan. Alles zag erg hygiënisch uit. Einde van de afspraak herkende ik mijn voeten niet meer terug 😃. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende afspraak. Echt een aanrader!
Ik had ontzettend last van wratten onder mijn voeten. Ben hiervoor naar de huisarts geweest, maar niks geholpen. Ben toen naar Briah gegaan en weg waren ze. Mijn dochter had last van schimmel voeten. Ze heeft 2 behandelingen gehad en haar voet is genezen. Wij zijn erg blij met de goede zorg van Briah. Top ga zo door.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

I
Irene

Behandelingen

Nagels
Massage
Fysiotherapie

Over

Medisch Pedicure Briah
De Binderij 72
Almere

In de Literatuurwijk in Almere vind je Medisch Pedicure Briah. Bij deze nagelsalon kun je terecht voor een cosmetische en een medische pedicure, gellak, het behandelen van schimmelnagels of een ontspannende voetmassage.

Eigenaresse Irene werkt professioneel en met veel passie. Vooraf aan een behandeling vindt er een intake plaats zodat je een behandeling op maat krijgt. Tevens kun je bij haar terecht voor een screening bij reuma en diabetes, nagelreparatie en het verwijderen van likdoorns. Deze salon is aangesloten bij ProVoet.

Goed om te weten: je kunt hier alleen contant betalen.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0021:00
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt