Reviews

4,4
14 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Het was een heerlijke behandeling .Ook even bij gepraat met Corine in haar mooie nieuwe salon ......
Nel
21 dagen geleden
Massage heeft nooit plaatsgevonden na 2 afspraken.
Anoniem
22 dagen geleden
Corine is een geweldige goede Schoonheids specialiste.Met passie doet ze de behandeling en de massage maakt je helemaal zen... Geweldig Corine .........
Nel
4 maanden geleden
Mijn eerste bezoek aan een schoonheidsspecialiste, dus best spannend. Het werd een fijne kennismaking met een schoonheidsbehandeling en met Corine. Ik voelde me snel bij haar op mijn gemak en vond de rustige sfeer en de uitleg van wat er allemaal met me gebeurde heel prettig.
Annelies
5 maanden geleden
Een salon waarin alles klopt: zeer professionele, vriendelijke en hartelijke schoonheidsspecialiste en gastvrouw die er alles aan doet het naar je zin te maken. Mooie producten met zichtbaar resultaat, heerlijk ligcomfort etc. Na lang zoeken weer een salon gevonden waar ik -liefst vandaag- nog naar terug wil. Producten ook wat prijs - kwaliteit betreft prima in orde.
Joke
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Melro Cosmetics
Herderweg 9
7321AG Apeldoorn

Bij Melro Cosmetics aan de Herderweg in Apeldoorn kun je terecht voor het complete beautypakket. Je waant je hier in een oase van rust in een gezellige sfeer. Corine is gespecialiseerd in het verbeteren van je huid. Dit doet ze onder andere met de producten van het Duitse merk Lady Esther. Dit merk voldoet aan de zeer strenge Europese wetgeving op het gebied van cosmetica. Naast huidverbetering kun je hier ook terecht voor diverse andere beautytreatments waaronder: visagie, harsen en massages.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt