Meneer de Groot

Stokviswater 13, 3011DH Rotterdam
4,7
17 reviews
Stokviswater 13, 3011DH Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,7
17 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Bart
7 maanden geleden
Dit is de tweede keer dat ik bij Mark ben geweest en hij zorgt voor een persoonlijke benadering en advies. Zeker weer een geslaagde behandeling.
Nick
2 jaar geleden
Mark, de eigenaar, was super vriendelijk en vakkundig. Heeft ruim de tijd genomen om mij advies te geven en het resultaat is volledig naar smaak geweest. Ontzettend leuke zaak, klein maar zeer sfeervol. Hij mag mij zeker terug verwachten.
Nick
3 jaar geleden
Tom
3 jaar geleden
Dick
3 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Meneer de Groot
Stokviswater 13
3011DH Rotterdam

Kapsalon Meneer de Groot vind je in winkelgebied Venetië Passage, pal in het centrum van Rotterdam. Een prima plek voor Mark om na jarenlange ervaring zijn eigen salon te beginnen. Er is geen gebrek aan vakkennis en ervaring, want Mark zit al sinds 2002 in het kappersvak, heeft jarenlang gewerkt bij gerenommeerde kapsalons en zorgt er altijd voor dat hij op de hoogte is van de laatste haar- en modetrends. Naast zijn specialiteit op het gebied van mannen en vrouwen knippen, ligt zijn expertise ook in creatieve kleuringen en balayages. Dus ben je op zoek naar een 'no-nonsense'-knipbeurt, haarstyling of juist een totale haarmetamorfose? Bij Meneer de Groot krijg je altijd persoonlijk advies en een kapsel dat specifiek bij jou past.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
13:0018:00
ZaZaterdag
09:3016:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt