Meraki schoonheidssalon

4,7
103 reviews
De Vliet 2, Waalre, 5583GK
Open Vandaag: 09:30 - 16:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,7
103 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Bij Kethie komen voelt altijd als een warm bad. Ze zorgt ervoor dat er aandacht is voor zelfzorg, even helemaal niets en heerlijk ontspannen. De gezichtsbehandeling doet ze met rust, zachtheid en massage, zodat ik echt los kan laten. Ook de ontharing - wat in de kern niet het leukste is - pakt ze op een prettige manier aan. Met vriendelijkheid en humor.
Eerste keer bij Kethie een gezichtsbehandeling gehad. Een aanrader! Fijne producten die met liefde en aandacht worden gebruikt. Ik liep met een fris, schoon en gezond gezichtje de deur uit. Kethie heeft juiste balans tussen een praatje en rust creëren. Heerlijke ontspanning. Ik kom hier graag een keer terug.
Fijn, ontspannen met lekker ruikende producten
Heerlijk verwend door Kethie!
Fijne sfeer en hartelijke schoonheidsspecialiste.
Toon meer reviews...

Over

Meraki schoonheidssalon
De Vliet 2
5583GK Waalre

Sfeer in de salon: De Meraki schoonheidssalon in Waalre is een huiselijke salon met veel gevoel en aandacht voor de klant. Elke huid is anders, en bij Meraki nemen ze dan ook de tijd om je persoonlijk advies te geven en je de beste behandeling voor jouw gezicht te geven.

Gespecialiseerd in: Er is een ruime keuze uit huidverbeterende behandelingen, die je kunt aanvullen met korte deelbehandelingen zoals het epileren of verven van je wenkbrauwen.

Extra's: Zo heb je echt even een moment voor jezelf en nadat je hier in de watten bent gelegd kom je weer fris en fruitig buiten!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:3021:00
DoDonderdag
09:3021:00
VrVrijdag
09:3016:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Meraki schoonheidssalon

Meraki schoonheidssalon is geopend woensdag en donderdag van 09:30 tot 21:00 en vrijdag van 09:30 tot 16:00. De salon is gesloten maandag, dinsdag, zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Meraki schoonheidssalon zijn: Vrouwen harsen - armen en oksels, Wimpers en/of wenkbrauwen verven en Wenkbrauwen harsen
De populairste behandeling, Vrouwen harsen - armen en oksels, heeft een gemiddelde prijs van € 21,50.
Bij Meraki schoonheidssalon kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt